Britney Spears akár még évekig gyámság alatt maradhat

Egy szakértő szerint hiába állt Britney Spears a bíróság elé, hogy kérelmezze az abuzívnak jellemzett gyámságot, talán még évekig nem szabadulhat ki belőle.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears akár még évekig gyámság alatt maradhat

Britney Spears a múlt héten ledobta a bombát, amikor a 13 éve tartó gyámság óta először bíróság elé állt, és soha nem látott őszinteséggel nyilatkozott arról, milyen is valójában az élete. Többek között elmesélte, hogy gyógyszerekkel tömték, nem engedik gyereket szülni és azt sem, hogy férjhez menjen.

Az énekesnő mindezt 2008 óta tapasztalja, amióta apja, Jamie Spears gyámsága alá került. De sajnos nem szabadítja fel őt a vallomása – legalábbis egyelőre. Britney saját maga mondta el, hogy csak nemrégiben értesült arról, hogy nemcsak enyhíteni, hanem teljesen beszüntetni is lehet egy ilyen gyámságot, ezért még nem adtak be ezzel kapcsolatban semmilyen kérvényt az ügyvédjével. Éppen ezért a bíróság nem is tud dönteni gyakorlatilag semmiről.

A Variety viszont megkérdezett egy független szakértőt, Sarah J. Wentzet, aki szintén ügyvéd és a szakterülete a hasonló gyámságok, hogy pontosan mennyi idő, amíg a folyamat végre lezárul. Wentz elég lesújtó választ adott: szerinte ugyanis, miután még el sem indult semmi,  hosszú évek múltán lehet csak teljesen szabad ember Britney.

„Az egyetlen módja annak, hogy gyors ítélet szülessen, az az, hogy ha a felek közösen megállapodnak abban, hogy véget vetnek a gyámságnak. Ha azonban megtámadják Britney kérelmét, akkor tárgyalás lesz, ahol mindkét oldal bemutatja a bizonyítékait. Ez pedig egy hosszú procedúra” – mondta az ügyvéd. Mikor a Variety újságírója rákérdezett, hogy mennyire hosszú, ő röviden csak annyit válaszolt: „nagyon”. Mégpedig azért, mert egy bonyolult ügyről van szó, ezért Wentz szerint rengeteg fordulója lesz majd a tárgyalásnak, ha egyszer elkezdődik.

Csak rád várnak a legújabb sztárhírek:

Címkék: bírósági ügy britney spears britney spears apja bulvár gyámság gyámsági per szakértő sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Az egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy színész modellként, énekesként vagy műsorvezetőként is kipróbálja magát, azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy egyes filmsztárok profinak számítottak egy-egy sportágban. Pedig ilyen is van, méghozzá nem is csak egy!

Tudod a választ Ördög Nóra találós kérdésére?

Nóri húzása szerintünk a nap legjobbja, ennél jobban fel sem lehetett volna vezetni friss fotóját.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hétköznapi párként romantikáznak a szomszédban

Éppen Olaszországban kapták őket lencsevégre, ahol teljesen a tömegbe olvadva sétáltak.

Károly herceg ezzel a lépéssel történelmet írhat

Eddig is tudtuk, hogy nagy környezetvédő hírében áll, de új dobásával megerősítette, hogy tényleg elkötelezett a bolygó iránt.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones bikinis fotója felrobbantotta a netet

A színésznőről mostanában ritkán hallani, de úgy tűnik, ha hírt ad magáról, az olyan, mintha bombát dobna le.

Milák Kristóf olimpiai csúcsot döntött, aranyérmes lett

Ez igen, nemcsak, hogy első helyen végzett, de Michael Phelps 2008-as olimipiai csúcsidejét is lazán megdöntötte.

Weisz Fanni merész bikinis fotón villantott

Neked hogy telik a nyarad? Weisz Fanninak őrületesen szexin! Le ne maradj legutóbbi fotójáról, melyen mindent IS visz!

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Szoptatós fotója miatt estek neki Dér Heninek

Ha híres vagy és tízezrek követnek, fel kell készülnöd arra, hogy néha sokkal jobban tudják, mit és hogyan kellene csinálnod, mint te magad. Dér Henire ez a kijelentés sajnos hatványozottan igaz.

A Spanyol Királyság örököse egy csodaszép szőke hercegnő: ismerd meg a 15 éves Bourbon Leonórát

VI. Fülöp királyt idősebb lánya, Leonor de Borbónt, vagyis Bourbon Leonóra követheti a spanyol trónon. Talán eddig nem figyeltél oda Asztúria hercegnőjére, mert Meghant és Katalint követted, de érdemes ezen változtatnod. A 15 éves kislány ugyanis már most inspiráló személyiség!

Nem gondolta volna A nagy pénzrablás Riója, hogy megéri a 30-at

Évekig harcolt a depresszióval, attól félt, hogy az utcán köt ki, és sosem gondolta volna, hogy színész lesz. Tudj meg mindent IS a Money Heist Rióját alakító Miguel Herranról.

Márton Anna szuperhősöket megszégyenítve küzd az éremért

Márton Anna akár az első női vívó érmet is megszerezheti ma, viszont az elmúlt három meccsét is sérülten nyerte meg.

Intim fotó készült Jennifer Lopezről és Ben Affleckről

Alig egy napja tették Instagram-hivatalossá a kapcsolatukat, Ben Affleck és Jennifer Lopez már egyáltalán nem szégyenlősködik.