Borzalmas tragédiákat kellett átélniük a kedvenc sztárjaidnak

Híresek, sikeresek és tehetségesek. Ezeknek az ünnepelt sztároknak azonban mégsem csupa csillogás az élete, sőt: szörnyű tragédiák kövezik ki az életük útját.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokan irigykedve tekintenek egy-egy sztár életére, hiszen ismertek, gazdagok, gyönyörűek. De ha megtudnák, hogy milyen szörnyűségeken kellett keresztülmenniük (gyakran még az előtt, hogy híressé váltak volna), máris nem akarnának a helyükben lenni. Ezeknek a sztároknak az élete durvább, mint egy film forgatókönyve, amiben az átélt tragédiáikat biztosan megkönnyezed.

Nicki Minaj

Nicki Minaj-nak már a gyerekkora sem volt egyszerű: az apja drogos és alkoholista volt, aki egyszer felgyújtotta a házukat, hogy megölje a feleségét. Iskola mellett dolgozott, majd időközben kibékült az édesapjával és a karrierje is beindult. Az apjával végül olyan jó kapcsolatba kerültek, hogy a férfi év elején történt halála teljesen kikészítette őt. Robert Maraj ugyanis még februárban elhunyt, miután épp átkelt az utcán és egy autós elütötte őt. A sofőr elhajtott mindenféle segítségnyújtás nélkül, Robertet pedig kritikus állapotban kórházba szállították. Másnap a kórházban meghalt.

Tragikus életű sztárok

Fotó: Getty Images/Taylor Hill

Keanu Reeves

Keanu Reeves szinte alig beszél a magánéletéről, a fanok viszont így is tudják, milyen megrázkódtatások érték a színészt. Az élete a ’90-es években érte el a mélypontot, amikor egymás után több embert is elvesztett. Először a legjobb barátja, River Phoenix halt meg drogtúladagolásban, majd az akkori barátnője Jennifer Syme-mal első közös gyereke halva született, nem sokra rá pedig Jennifer halálos autóbalesetet szenvedett. Keanunak két húga van, közülük az egyik, Kim leukémiás.

Tragikus életű sztárok

Fotó: Getty Images/Steve Granitz

Charlize Theron

Charlize apja szintén alkoholista volt, aki gyakran verte az édesanyját. Egy nap, amikor a színésznő 15 éves volt, az apja elkezdett lövöldözni a pisztolyával, ám a fegyvert végül elvette tőle Charlize anyja és önvédelemből a lánya szeme előtt lelőtte a férfit. Charlize ekkoriban kapott egy modell-szerződést, ami elég volt ahhoz, hogy eltartsa magát. 19 évesen tácosnak készült, ám egy súlyos térdsérülés miatt derékba tört a karrierje, így kibukott a táncos főiskoláról. Ezután Los Angelesbe költözött, ahol nem ismert senkit, hónapokig egy olcsó hotelben húzta meg magát és mivel alig volt pénze, folyamatosan éhezett. 1998-ban viszont végre sínre került az élete, mikor megkapta Az ördög ügyvédjében a női főszerepet.

Tragikus életű sztárok

Fotó: Getty Images/ Jon Kopaloff

Oprah Winfrey

Oprah édesanyja takarítónőként dolgozott, de olyan sokat, hogy nem volt ideje a kislányára, ezért az első 6 évében a nagymamája nevelte őt. Később az anyja visszavette és elköltöztek Milwaukee egyik gettójába. Amikor Oprah 9 éves volt, az unokatestvérei, a nagybátyja és annak egy barátja molesztálták. 14 évesen elszökött otthonról, majd teherbeesett és megszült egy koraszülött kisbabát, aki nem sokra rá meghalt. Ezután Oprah az apjához költözött, aki végre tudott fizetni az oktatásáért, így járhatott egyetemre és 17 évesen már el is kezdett dolgozni a CBS riportereként.

Tragikus életű sztárok

Fotó: Getty Images/Steve Granitz

Jack Nicholson

Jack Nicholson sokáig azt gondolta, egészen átlagos gyerekkora volt. Ám 37 évesen rájött, hogy minden, amit addig tudott, hazugság volt – és mindent egy újságírótól kellett először hallania. Az történt ugyanis, hogy a színészlegenda anyja valójában a nővére volt: June 16 évesen szülte Jacket, akit a lány szülei magához vettek, hogy esélyt adjanak a lányuknak egy karrierre és megelőzzék a szégyenkezést. Szóval Nicholson egészen 37 éves korában tudta meg, hogy az emberek, akiket a szüleinek hitt igazából a nagyszülei. Ez 1974-ben volt, ám 10 évvel korábban már elhunyt az édesanyja és a nagymamája is, a színész pedig sosem tudta meg, ki volt az igazi apja.

Tragikus életű sztárok

Fotó: Getty Images/Al Bello

Szeretnél még többet megtudni a kedvenc sztárjaidról?

Címkék: charlize theron jack nicholson keanu reeves Nicki Minaj oprah winfrey sztárok tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ilyen meseszép volt a színpadon Kulcsár Edina 7 évvel ezelőtt, amikor a világ második legszebb nője lett

Ilyen meseszép volt a színpadon Kulcsár Edina 7 évvel ezelőtt, amikor a világ második legszebb nője lett

Emlékszel még Kulcsár Edina nagy pillanatára a londoni Miss World világversenyről? Szerencsére videó is készült az eseményről, ha esetleg lemaradtál róla.

Harry herceg mindent tagad

Hónapok óta minden lehetőséget megragad Harry herceg, hogy a nyilvánosság előtt mutassa be az angol királyi család igazi arcát, legutóbbi döntésével azonban talán túlságosan is messzire ment. Persze akkor, ha igaz egyáltalán, a herceg ugyanis tagadja az őt ért vádakat.

Hosszú Katinka apukája ezzel magyarázza lánya teljesítményét

Édesapja úgy döntött, üzen a lányát, Hosszú Katinkát bírálóknak, és ezzel együtt azt is elárulja, mi állhat a sportoló gyengébb teljesítménye mögött.

Filmsztárok, akik olimpikonokként is kipróbálták magukat

Az egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy színész modellként, énekesként vagy műsorvezetőként is kipróbálja magát, azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy egyes filmsztárok profinak számítottak egy-egy sportágban. Pedig ilyen is van, méghozzá nem is csak egy!

Tudod a választ Ördög Nóra találós kérdésére?

Nóri húzása szerintünk a nap legjobbja, ennél jobban fel sem lehetett volna vezetni friss fotóját.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hétköznapi párként romantikáznak a szomszédban

Éppen Olaszországban kapták őket lencsevégre, ahol teljesen a tömegbe olvadva sétáltak.

Károly herceg ezzel a lépéssel történelmet írhat

Eddig is tudtuk, hogy nagy környezetvédő hírében áll, de új dobásával megerősítette, hogy tényleg elkötelezett a bolygó iránt.

Az 51 éves Catherine Zeta-Jones bikinis fotója felrobbantotta a netet

A színésznőről mostanában ritkán hallani, de úgy tűnik, ha hírt ad magáról, az olyan, mintha bombát dobna le.

Milák Kristóf olimpiai csúcsot döntött, aranyérmes lett

Ez igen, nemcsak, hogy első helyen végzett, de Michael Phelps 2008-as olimipiai csúcsidejét is lazán megdöntötte.

Weisz Fanni merész bikinis fotón villantott

Neked hogy telik a nyarad? Weisz Fanninak őrületesen szexin! Le ne maradj legutóbbi fotójáról, melyen mindent IS visz!

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Szoptatós fotója miatt estek neki Dér Heninek

Ha híres vagy és tízezrek követnek, fel kell készülnöd arra, hogy néha sokkal jobban tudják, mit és hogyan kellene csinálnod, mint te magad. Dér Henire ez a kijelentés sajnos hatványozottan igaz.

A Spanyol Királyság örököse egy csodaszép szőke hercegnő: ismerd meg a 15 éves Bourbon Leonórát

VI. Fülöp királyt idősebb lánya, Leonor de Borbónt, vagyis Bourbon Leonóra követheti a spanyol trónon. Talán eddig nem figyeltél oda Asztúria hercegnőjére, mert Meghant és Katalint követted, de érdemes ezen változtatnod. A 15 éves kislány ugyanis már most inspiráló személyiség!