Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Előkerült egy évekkel ezelőtti interjú Harry herceggel, ami magyarázatot adhat, miért érezte azt a herceg, hogy mindenáron a nyilvánosság előtt kell beszélnie a királyi családdal való konfliktusáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry herceg valójában retteg György hercegtől

Az Oprah-interjúban arról beszélt feleségével, hogy az angol királyi család meglehetősen rasszista, majd podcastben ecsetelte, hogy a gyerekkora olyan volt, mintha egy állatkertben élne, vallomásait pedig hamarosan memoár formájában folytatja Harry herceg.

Logikus értelmezés (és mi maguk is ebben hiszünk inkább), hogy a visszavonult herceg szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, a saját perspektívájából beszélni az élményeiről, amire egy tévéinterjú vagy egy könyv tökéletes eszköz. Egy 5 évvel ezelőtti interjúrészlet miatt viszont most hirtelen arra a következtetésre jutottak páran, hogy Harry herceg András-szindrómában szenved (tudod, ő a királyi család ügyeletes botrányhőse, akit letiltottak hivatalos teendőitől), és valójában attól fél, hogy érdektelenné válik a nyilvánosság számára.

Roya Nikkhah, az interjút készítő nő idézte fel azt a bizonyos beszélgetést, amiben Harry herceg arról mesélt neki, hogy a kiváltságos helyzetét igyekszik jó dolgokra használni, amíg unalmassá nem válik, vagy amíg György herceg érdekesebb nem lesz nála – írja a Page Six.

Egy barátja szerint ez a magyarázat az elmúlt időszak kirohanásaira is, a herceg ugyanis fél, hogy a nyilvánosság előtti szavatossága hamarosan lejár, és háttérbe szorul majd a trónörökös György herceg és testvérei miatt. „Aggódik, hogy előbb vagy utóbb olyan lesz, mint a nagybátyja” – utalt ezzel András hercegre, aki finoman fogalmazva sem túl népszerű a királyi család listáján.

Olvasnál még a királyi családról?

Címkék: andrás herceg angol királyi család bulvár fél györgy herceg harry herceg népszerűség sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.

Harry herceg vallomása összetöri a szíved

Harry herceg a nagyszülei, azaz Erzsébet királynő és Fülöp herceg kapcsolatáról mesélt, a szavai után pedig szükséged lesz néhány zsepire.