Nem Marilyn Monroe az egyetlen, aki gyanús körülmények között halt meg

59 éve a mai napon találtak rá holtan Marilyn Monroe-ra. A halálát rejtélyes körülmények övezik, és nem ő az egyetlen! Beleástuk magunkat Hollywood legsötétebb bugyraiba és felkutattuk a leggyanúsabb sztár haláleseteket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem Marilyn Monroe az egyetlen, aki gyanús körülmények között halt meg

Tudtad, hogy egy év híján 60 éve, hogy a legendás Marilyn Monroe-t holtan találták Los Angeles-i otthonában? Bár a színésznő augusztus 4-én, este fél 9 és fél 11 között halhatott meg, a testét csak a hajnali órákban fedezte fel a takarítónője, a rendőrség és a nyilvánosság pedig 5-én értesült az ikon tragikus sorsáról. Marilyn még csak 36 éves volt, a halálának okát altatótúladagolás volt, amit lehetséges öngyilkosságként állapították meg. Csakhogy soha nem derült ki pontosan, hogy tényleg megölte volna magát, ami nyilván rengeteg összeesküvés elmélethez vezetett. Főleg, mert állítólag Marilynnek mind John F. Kennedyvel, mind az amerikai elnök öccsével (az alelnökkel), Robert F. Kennedyvel is viszonya volt. Ezért a leggyakoribb teória Marilyn halálával kapcsolatban az, hogy megölték. Mégpedig azért, hogy ne adhasson ki infót a Kennedykről. A tény pedig, hogy a CIA a mai napig nem tette közzé a színésznő haláláról szóló dokumentumokat csak alátámasztja az összeesküvések igazságtartalmát.

De nem ő volt az egyetlen Hollywoodban, akinek a halálát gyanús körülmények övezték. Íme néhány eset a legtitokzatosabbak közül, amikre a mai napig nincs valódi magyarázat.

Natalie Wood

1981. november 29-én a filmsztár, Natalie Wood a férjével, Robert Wagnerrel és Christopher Walkennel volt egy hajóúton, amikor belefulladt a tengerbe. Wagner egy átmulatott éjszaka után jelentette be a felesége eltűnését, akire több órával később találtak rá a vízben a hálóingjében, zokniban és köntösben. Először balesetnek nyilvánították a színésznő halálát, de miután bántalmazásra utaló sebeket találtak a testén, felmerült az idegenkezűség gyanúja, a fő gyanúsított pedig a most 87 éves Wagner. Sőt, még Natalie Wood húgának is meggyőződése, hogy a férj ölte meg a testvérét. 2012-ben a Los Angeles-i rendőrség módosította a halál okát véletlen fulladásról meghatározatlan körülményekkel övezett fulladásra. Csakhogy sem akkor, sem most nincs elég bizonyíték az ügyben, a rejtély pedig megoldatlan maradt.

Natalie Wood

Fotó: Getty Images/Silver Screen Collection

Diana hercegnő

Diana hercegnő nyilván nem maradhat le egy olyan listáról, ami a tragikusan, de gyanús körülmények között elhunyt hírességekkel foglalkozik. A korai halálát az tette különösen szomorúvá, hogy Diana hosszú idő után először végre boldog volt: elvált Károly hercegtől, rátalált a szerelem és próbált normálisan élni. Ám a boldogságát így is beárnyékolta a félsz: Diana ugyanis rettegett attól, hogy meg fogják ölni. Sőt, egészen pontosan azt is megjósolta, hogy nagy valószínűséggel egy megrendezett autóbaleset lehet a végzete. És éppen ez történt. Valószínűleg most már sosem tudjuk meg, hogy hihetünk-e a vizsgálatoknak, amik balesetként határozták meg a karambolt, vagy valójában meggyilkolták a szívek királynőjét.

Diana hercegnő

Fotó: Getty Images/Antony Jones

Brittany Murphy

Lili Reinhart klónja, a fantasztikusan tehetséges Brittany Murphy csupán 32 éves volt, amikor sokkoló hirtelenséggel elhunyt, miután a halála előtt napokig influenzaszerű tünetei voltak. Hat hónappal később a férje, Simon Monjack szinte ugyanolyan körülmények között szintén meghalt. Ekkor kezdtek el gyanakodni a családtagok. Gyilkosság történt? Vagy Simon megölte volna Brittany-t majd saját magát? Brittany apja nem nyugodott bele a dologba és nyomozásba kezdett: az állítása szerint egy független toxikológus bizonyítékot talált arra, hogy a lányát arzénnel megmérgezték. De ennek ellenére a rendőrség mégsem indított nyomozást, amitől csak még nehezebb elhinni azt, hogy ez az egészséges, fiatal nő természetes okokból halt meg.

Brittany Murphy

Fotó: Getty Images/Jason Merritt

George Reeves

A világ egyik első Supermanje volt George Reeves, aki az ’50-es években készült Superman kalandjai című sorozatban alakította egyik kedvenc szuperhősünket. A színészt 45 éves korában az ágyában találták meztelenül, egy golyóval a halántékában. Bár eredetileg öngyilkosságnak könyvelték el az esetet (és még egy film is készült róla, a 2006-os Hollywoodland), az édesanyja nem hitte el, hogy a fia végzett volna magával és saját nyomozást indított. Ennek eredményeképp felmerült a gyanú, hogy Reeves volt szeretője, Toni Mannix, színésznő rendezte meg a gyilkosságot…de az igazság soha nem derült ki.

George Reeves

Fotó: Getty Images/Hulton Archive

via

Nem kevés haláleset feketíti be Hollywoodot:

Címkék: brittany murphy diana hercegnő george reeves gyanús körülmény halál marilyn monroe natalie wood összeesküvés-elmélet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.