6 közös fotó Katalin hercegnéről és Meghan Markle-ről, amin tapintani lehet a feszültséget

Lehettek volna legjobb barátnők is, de Meghan Markle és Katalin hercegné között az első pillanattól nem működött a kémia.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 közös fotó Katalin hercegnéről és Meghan Markle-ről, amin tapintani lehet a feszültséget

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle között sosem volt igazán baráti a viszony, ráadásul a hírek szerint a két hercegné mostanra teljesen el is hidegült egymástól. Azt nem lehet biztosra tudni, hogy kezdetben mi verhetett éket közéjük, de valószínűleg csak tovább rontott az egyébként sem fényes helyzeten Harry hercegék függetlenedése. A következőkben összegyűjtöttünk néhány olyan pillanatot, amikor Katalin és Meghan között tapintani lehetett a feszültséget.

Katalin hercegné és Meghan Markle

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

A Trooping the Colour egy ünnepi katonai seregszemle, amit minden évben a királynő születésnapja alkalmából rendeznek meg az Egyesült Királyságban, és amit a királyi család tagjai természetesen páholyból nézhetnek végig. 2018-ban volt az első alkalom, hogy Meghan is részt vett rajta. A viszonya Katalinnal itt már láthatóan feszült volt. Katalin félreérthetetlen módon elzárkózott tőle, amitől Meghan nyilvánvalóan kellemetlenül érezte magát.

katalin és Meghan

Fotó: Getty Images / Chris Jackson

A 2018-as brit királyi jótékonysági fórumon Katalin és Meghan között voltak kevésbé kínos pillanatok is, de itt is többször kiütközött, hogy a két hercegné annyira azért nem szívleli egymást.

Királyi család

Fotó: Getty Images / Victoria Jones – PA Images

A Brit Királyi Légierő 2018-as bemutatóján nemcsak Katalin és Meghan között, hanem Harry és Vilmos között is látható volt már a feszültség.

Királyi család

Fotó: Getty Images /
Neil Mockford

Katalin és Meghan éppen a 2019-es Trooping the Colourra igyekezett – előbbi arca pedig arról árulkodik, hogy annyira nem örül, hogy sógornőjével együtt kell kocsikáznia.

Királyi család

Fotó: Getty Images /
Samir Hussein

2019-es jótékonysági pólónapon Meghan már Archie-val vett részt, de úgy tűnik, még a kis herceg érkezése sem tudta összehozni a két hercegnét. Katalin és Meghan láthatóan próbálnak nem tudomást venni a másikról.

Meghan és Harry

Fotó: Getty Images /
WPA Pool

A igazi mélypont aztán 2020-as Nemzetközösségi Napon jött el, ez volt Harry és Meghan utolsó hivatalos eseménye, ahol a királyi család többi tagjával nekik is tiszteletüket kellett tenniük. Miközben Meghan az egész esemény alatt sokat mosolygott és próbált barátságos lenni, Vilmos és Katalin elképesztően ridegen viselkedtek. Gyakorlatilag nem is vettek tudomást Harryékről, ezen a képen is jól látszik, hogy Katalin mindenkivel kedélyesen elcsevegett, csak a sógornőjére nem volt kíváncsi.

Olvasnál még a királyi családról?

Címkék: angol királyi család bulvár fotók Katalin hercegné közös fotók meghan markle sztárhírek sztárok unszimpátia utálják egymást

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Készülj fel, meg fogsz lepődni, kik azok a sztárok, akik a monogámia helyett a nyitott kapcsolatokban hisznek.

Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Hosszú idő után az egyetlen dolog, amiben végre egyetértenek, hogy eladják a házasságuk alatt megszerzett közös vagyontárgyakat. Persze náluk ez sem történhet balhé nélkül...

Kiderült, mi volt Erzsébet királynő és Fülöp herceg hosszú házasságának a titka

Nemhogy a kritikus 7. évet is átvészelték, de konkrétan hét évtizedig voltak együtt jóban-rosszban.

Még Jennifer Lopez sem néz ki mindig tökéletesen

A friss lesifotókon egészen konkrétan fel sem lehet ismerni, annyira hétköznapian fest, ami egyszerre kiábrándító és nagyon is felszabadító.

Micsoda, Harry herceget és Meghant az adófizetők pénzén védik?

A fél világ azt találgatja, hogy Harry és Meghan háromnapos New York-i kirándulásának védelmét ki állja?

Tom Felton összeesett golfozás közben

A Harry Potter mozik meg nem értett rosszfiúja egy sportrendezvényen lett rosszul, azonnal a segítségére siettek.

Dallos Bogi új, rövidebb frizuráját csak imádni lehet

Az énekesnő megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől, a változás pedig annyira jó lett, hogyha meglátod, azonnal tárcsázni akarod majd a fodrászodat.

Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Túl sok minden megy keresztül mostanában, ami a pszichológus szerint hosszú távon durván kicsinálhatja az énekesnő mentális egészségét.

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.