Jennifer Lopez és Ben Affleck horoszkópjából kiderül, valóban van-e esélyük a happy endre

2021 egyértelműen Jennifer Lopez és Ben Affleck éve, ugyanis a kibékülésüknél nagyobb jelentőségű dolog aligha történik már idén a sztárvilágban. Ha pedig elolvasod a horoszkópjukat, akkor arra is választ kaphatsz, hogy ezúttal vajon TÉNYLEG eljutnak-e az oltárig…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lopez és Ben Affleck horoszkópjából kiderül, valóban van-e esélyük a happy endre

Míg vannak sztárok, akikről sosem hittük volna, hogy egyszer majd egymásra találnak, addig akadnak olyan álompárok is Hollywoodban, akiket annyira imádunk együtt, hogy még évekkel a szakításuk után is szurkolunk a happy endjükért. Ilyen például Jennifer Aniston és Brad Pitt is: ugye a te szíved is megdobbant egy kicsit 2020 elején, amikor megláttad a SAG-gálán készült közös képeiket? De hiába örültünk annak, hogy egymás kezét fogva kapták le őket a lesifotósok, Benniferék végül mégsem találtak újra egymásra.

És bár azért továbbra sem adjuk fel teljesen a reményt a kibékülésükre, 2021 tavasza óta már egy másik Bennifer reunionról szólnak a hírek. Jennifer Lopez és Ben Affleck ugyanis VALÓBAN adtak egy második esélyt maguknak, méghozzá közel 17 évvel az eljegyzésük felbontása után. A bennfentesek szerint a színész hamarosan ismét megkérheti J.Lo kezét és mindketten úgy érzik, most jött el igazán az ő idejük. (Jen állítólag éppen azon dolgozik, hogy üzleti szinten is végleg elvágjon minden szálat előző vőlegényével, Alex Rodriguezzel.) Sorsszerűnek tűnik, igaz? Akkor biztosan nem fog meglepni, ha azt mondjuk, hogy a kapcsolatuk szó szerint az égben köttetett, vagyis az asztrológiai kompatibilitásuk egyszerűen tökéletes.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck Olaszországban romantikáznak 2021 júliusában (Fotó: MEGA/Getty Images)

Jen és Ben csillagjegye egyaránt az Oroszlán, ami első hallásra talán kaotikus párosításnak tűnhet, de náluk mégis működik. Az állatöv szülöttei ugyanis szeretik felfedezni a valódi énjük tükörképét a partnerükben, szóval nekik nem is kell sokáig keresgélniük a hasonlóságok után. Mindketten magabiztosak, nagylelkűek, hatalmas a szívük és élvezik az élet szépségeit – nem véletlen, hogy a kibékülésük óta máris több közös kirándulást is szerveztek. Ha mindez nem lenne elég, még a holdjegyükön, azaz a Skorpión is osztoznak. Ez azt jelenti, hogy elképesztően mély érzésű emberek, akik, ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt ezer százalékig komolyan gondolják.

A horoszkópjukból tehát egyértelműen kiderül, hogy nemcsak ugyanazt keresik az életben, hanem még az érzelmi világuk is megegyezik, szóval minden esélyük megvan a tündérmesébe illő befejezésre. (Egy dologra azért figyelniük kell: az Oroszlánok hajlamosak a drámázásra, vagyis náluk duplán akkora az esély a súrlódásokra. Ráadásul Jennifernek az aszcendense is Oroszlán, úgyhogy Bennek el kell fogadnia, hogy ebben a kapcsolatban nem ő áll a figyelem középpontjában… De amíg lemond a reflektorfényről az énekesnő javára, addig ez egyáltalán nem állhat a szerelmük útjába.)

Forrás: Elite Daily

Olvadoznál még egy kicsit a Bennifer reunionon?

Címkék: ben affleck csillagjegy horoszkóp jennifer lopez jlo kapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Készülj fel, meg fogsz lepődni, kik azok a sztárok, akik a monogámia helyett a nyitott kapcsolatokban hisznek.

Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Hosszú idő után az egyetlen dolog, amiben végre egyetértenek, hogy eladják a házasságuk alatt megszerzett közös vagyontárgyakat. Persze náluk ez sem történhet balhé nélkül...

Kiderült, mi volt Erzsébet királynő és Fülöp herceg hosszú házasságának a titka

Nemhogy a kritikus 7. évet is átvészelték, de konkrétan hét évtizedig voltak együtt jóban-rosszban.

Még Jennifer Lopez sem néz ki mindig tökéletesen

A friss lesifotókon egészen konkrétan fel sem lehet ismerni, annyira hétköznapian fest, ami egyszerre kiábrándító és nagyon is felszabadító.

Micsoda, Harry herceget és Meghant az adófizetők pénzén védik?

A fél világ azt találgatja, hogy Harry és Meghan háromnapos New York-i kirándulásának védelmét ki állja?

Tom Felton összeesett golfozás közben

A Harry Potter mozik meg nem értett rosszfiúja egy sportrendezvényen lett rosszul, azonnal a segítségére siettek.

Dallos Bogi új, rövidebb frizuráját csak imádni lehet

Az énekesnő megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől, a változás pedig annyira jó lett, hogyha meglátod, azonnal tárcsázni akarod majd a fodrászodat.

Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Túl sok minden megy keresztül mostanában, ami a pszichológus szerint hosszú távon durván kicsinálhatja az énekesnő mentális egészségét.

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.