Itt a bizonyíték, hogy nem volt mindig ennyire felhőtlen Erzsébet királynő és Katalin hercegné kapcsolata

Bár manapság már gyakorlatilag nagymama-unoka viszony van közöttük, nem volt ez mindig így. Így változott az évek során Erzsébet királynő és Katalin hercegné kapcsolata!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt a bizonyíték, hogy nem volt mindig ennyire felhőtlen Erzsébet királynő és Katalin hercegné kapcsolata

Bizonyos szempontból Katalin hercegné élete egy igazi tündérmese. Beházasodott a világ egyik leghíresebb családjába, ahol nemcsak, hogy kivívta magának a tiszteletet, mint feleség, mint anya, és mint nő, de egyúttal megszerettette magát a Erzsébet királynővel is, aki köztudottan nehezen fogad be új tagokat a famíliába. Persze a kezdetekkor az ő viszonyuk sem volt felhőtlen, de Katalinnak ma már saját vonala van a királynőhöz, amin BÁRMIKOR keresheti, sőt, ő volt az, aki megtanította őfelségét zoomolni a pandémia alatt. De hogyan sikerült Katalinnak Vilmos megtűrt barátnőjéből Erzsébet királynő fogadott unokájává válnia? Nem volt egyszerű… 

A csípős kezdetek 

Nem olyan rég került nyilvánosságra, hogy Erzsébet királynő nem tartotta sokra Katalint, amikor összejött Vilmossal, és nem is rejtette véka alá a véleményét. Őfelsége azt gondolta, hogy „az egyik ötcsillagos üdülőhelyről a másikra való átugrálás nem előfeltétele annak a fiatal nőnek, akit valószínűleg királynőnek szánnak”. Ugyanis, ha Katalin éppen nem a család balmorali birtokán volt Vilmossal, akkor vagy síelt, vagy Mustique-szigetén nyaralt vele – innen kapta a nem túl hízelgő becenevet, a Mustique királynőjét is. 

Jövőkép nélkül 

Ha hinni lehet a pletykáknak, Erzsébet királynő azért sem értékelte Katalint, mert az egyetem elvégzése után több dologba is belekóstolt, de egyetlen munkája sem volt hosszú életű. Állítólag a királynő semmirekellőnek tartotta Vilmos barátnőjét, amiatt, hogy nem volt konkrét jövőképe és nem tudta, mivel szeretne foglalkozni. Katalin végül a családi rendezvényszervező bizniszt választotta, de a sajtó tolakodása miatt nem verte nagy dobra, így a királynő csak azt látta, hogy egyik buli után landol a másikban, ami kellőképp aggasztotta. Végül Katalin anyukája volt az, aki megelégelte, hogy a lányát naplopónak nézik, ezért ő maga hozta nyilvánosságra, hogy a cég egyik alkalmazottja – ezzel Erzsébetet is megnyugtatta. 

A játék neve: csendkirály(nő) 

Sokáig Katalinnak egyetlen szava sem lehetett, és ezt értsd szó szerint. Megtiltották neki, hogy bármilyen nyilvános nyilatkozatot tegyen, mert Erzsébet úgy ítélte meg, hogy sem a beszédtechnikája, sem a mondandója nem elég kifinomult. Szerencsére Katalin felvette a kesztyűt és jó pár protokoll, etikett és beszédtechnika óra után bebizonyította, hogy erre is alkalmas, amivel nagyot nőtt a királynő szemében. De azért így is durva, hogy hónapokon át gyakorlatilag nem kommunikálhatott a nyilvánossággal – szerencsére ez ma már nagyon másképp van. 

Ösztönösből összeszedett 

Ha már protokoll… Vilmos és Katalin házasságkötése után a friss hercegné nagyon sok kritikát kapott Erzsébet királynőtől túlzott közvetlensége miatt. Mentségére szóljon, hogy Katalin nem nemesi családból származik, így neki ösztönösen jött, hogy például megöleljen valakit a kamerák előtt. Hosszú idő volt, amíg megtanulta, hogyan legyen úgy saját maga, hogy közben az elvárásoknak is megfeleljen, de sikerült neki, és manapság Erzsébet az első számú rajongója a hozzáállásának.  

A hercegné gardróbja 

Ami a ruhaválasztásait illeti, Katalin ezért is kapott hideget-meleget a férje nagymamájától. Túl rövid, túl kivágott, túl egyszerű, túl közönséges… Katalinnak talán az ment a legnehezebben, hogy a merev, royal-outfit szabályok közepette megtalálja a saját stílusát. Az esküvőjüket követő években a sajtó túl sokat foglalkozott a ruhaválasztásaival, ami a királynőnek nagyon nem tetszett, de idővel Katalin megtanulta, hogyan legyen úgy sikkes, hogy közben saját magát se veszítse el.  

Katalin, a bátor 

Ha eddig agyaltál, hogyan sikerült Katalinnak kivívnia a királynő elismerését, akkor eláruljuk: a kitartásával. Katalin nem futamodott meg csak azért, mert a brit uralkodó csúnyán nézett rá, vagy valamilyen csípős megjegyzést tett az életvitelére. Helyette felvette a kesztyűt és próbálta a helyzetből a lehető legtöbbet kihozni, ezzel pedig lenyűgözte Erzsébetet. Valószínűleg azért, mert Katalin annyira erős maradt, hogy méltónak találta ahhoz, hogy a leendő király (és nem utolsó sorban az unokája) társa legyen. És talán egy picit magára ismert benne, hiszen ő is sokat küzdött azért, hoyg elfogadják.

A bizonyíték, hogy Erzsébet királynő nem olyan merev, mint sokan gondolják:

Címkék: bulvár erzsébet királynő kapcsolat Katalin hercegné királyi család sztárok vilmos herceg viszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Legyőzte a hullámvölgyeket Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata, ami éppen 9 éve kezdődött

Legyőzte a hullámvölgyeket Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata, ami éppen 9 éve kezdődött

Az X-Faktor legújabb mentora és az Álarcos Énekes műsorvezetője éppen 9 éve, az X-Faktor harmadik szériájának köszönhetően ismerkedtek meg. Azóta két kisfiuk született és el is jegyezték egymást, ám nyíltan vállalják, több nehéz időszak áll a hátuk mögött...

Döbbenetes teória terjed Diana hercegnő halálával kapcsolatban

A TikTokon kapott szárnyra az az elmélet, mely szerint Diana hercegnő halála olyan dominóeffektust indított be, ami alapjaiban hatott a mai popkultúrára.

Dér Heni még soha nem nézett ki ilyen jól

Dér Heni keményen dolgozott a szülés utáni alakján, és hihetetlenül látványos eredményeket ért el.

Vilmos herceg sztorijából kiderül, milyen jófej volt valójában Fülöp herceg

Fülöp hercegnek egyszer beszólt egy kiránduló tini, a reakciója pedig alátámasztja, hogy még annál is lazább volt, mint hinnéd.

Szabó Zsófi kegyetlenül megtrollkodta Fluor Tomit

Szabó Zsófi és Fluor Tomi úgy húzzák egymást, hogy az csak bebizonyítja, milyen jó párost alkotnának.

Ezek a sztárok valójában szörnyen csókolnak

Lehet, hogy a te titkos celeb szerelmed is rajta van a listán...

Elég durva fenyegetést kapott a Sztárban sztár leszek! zsűrije

Mikrofon dobálásra és nagyon dühös versenyzőkre felkészülni, a mai Sztárban sztár leszek! ugyanis izgalmasabb lesz, mint egy szuperhős-mozi!

Ennyit változott 8 év alatt az Éhezők viadalának jópasija, Sam Claflin

Minden barátnőd Liam Hemsworth-öt csodálta Az éhezők viadalában, te viszont inkább a Finnick Odairt alakító Sam Claflin voltál oda? Meg tudjuk érteni a választásodat, ugyanis mi is egy életre megjegyeztük őt. Ráadásul az évek során csak egyre sármosabb lett...

Tóth Gabi kislányáról posztolt, kiakadt a cukiságmérő

Csak annyit mondunk, Tóth Gabi kislánya, a tündéri Hannaróza inkább az apukájára hasonlít, és ezt Gabi is megerősítette.

Kiderült, miről beszélgetett utoljára Fülöp herceg és Károly

Károly herceg végre elárulta, miről beszélgetett Fülöp herceggel, közvetlenül apja halála előtt.

Ez a 6 híresség csúnyán lebukott a hazugságaival

Reméljük egy életre megtanulták a következő hírességek, hogy csakis az igazat, a színtiszta igazat illik mondani…

Ezek voltak a Kardashian-Jenner testvérek legnagyobb villantásai Instagramon

A Kardashian/Jenner családban a gátlásosság ismeretlen fogalom, sőt, tabu! Úgyhogy az öt lánytesó szívesen megmutatja magát alul öltözve vagy ruha nélkül az Insta-oldalukon. Csekkold a legmerészebb fotóikat!

7 fotó, amin Erzsébet királynő ölni tudna a tekintetével

Erzsébet királynőnek nagyon kifejező mimikája és tekintete van, így azonnal kiül az arcára, ha valami nem tetszik neki. Ezek a képek pedig alá is támasztják ezt.