Minden, amit már most tudunk Meghan Markle kislányának keresztelőjéről

Lilibet Diana már három hónapos, így lassan itt az ideje megkeresztelni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit már most tudunk Meghan Markle kislányának keresztelőjéről

Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana június elején látta meg a napvilágot Kaliforniában. A hercegi pár azóta sem mutatta meg a picit a világnak, aki első keresztnevét dédnagymamája, Erzsébet királynő, míg a másodikat néhai nagymamája, Diana hercegnő után kapta. Az viszont biztos, hogy a kicsi most 3 hónapos, így aktuálissá vált a királyi keresztelő, amiről ezt-azt azért már tudni lehet. 

Londonban tartják 

Az a hír járja, hogy Harry herceg és Meghan Markle hivatalos iratban kérték a királynőt, hogy fogadja őket két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel együtt Londonban, vagyis úgy néz ki, a sussexi pár hamarosan visszatér az Egyesült Királyságba, hogy ott tartsák meg az eseményt. A dolog érdekessége, hogy állítólag a palota nem különösebben örül ennek a hírnek, és őfelsége is csak annyit mondott (ha hihetünk a pletykának), hogy Harryt és a gyerekeket bármikor szívesen látja, de Meghanról egyetlen szót sem ejtett. Hupsz… 

Csak semmi kamera 

Amikor a kis Archie keresztelőjére került sor, Harry és Meghan a zártkörű ceremóniára szavaztak, úgyhogy nagy valószínűséggel Lilibet esetében sem terveznek másképp dönteni. Sőt, egyes források arra tippelnek, hogy egyáltalán semmilyen hírt nem fognak adni az eseményről. Ez azért érdekes, mert például Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeinek keresztelőjén rengeteg kép készült, így maximum csak abban reménykedhetünk, hogy legalább egy, hivatalos fotót közzétesznek róla. Csak halkan jegyeznénk meg, hogy a svéd herceg, Julian keresztelőjét még köztévé is levetítette…  

A helyszín  

Mivel a royalok minden fontosabb eseményt a Windsor-kastélyban ünnepelnek, ezért a Mirror informátora szerint nagy valószínűséggel a helyi kápolnában fogják a kicsit megkeresztelni. Ennek azért praktikus, mert innen tudják a sajtót leginkább kizárni, és itt tud Erzsébet királynő a legkényelmesebb környezetben találkozni 11. dédunokájával. Bárcsak láthatnánk, ahogy bemutatják neki… 

B-terv

Az egyetlen, ami közbeszólhat az a koronavírus. Ha Angliában is belobban a negyedik hullám, Harryék csak bajosan tudnának odautazni. Ilyen kockázatot nyilván nem szeretnének vállalni, így ebben az esetben az otthonuk, Santa Barbara lesz Lilibet keresztelőjének helye, a királyi családtagok pedig Skype-on követhetik majd az eseményt. Ideális megoldás? Nem. Biztonságos? Igen. Erzsébet királynő egyébként Archie keresztelőjén sem vett részt, így nem meglepő, ha Harry nem szeretné, hogy nagymamája a kislánya keresztelőjéről is lemaradjon. Különösen azért, mert ettől reméli, hogy egy kicsit megbékítheti a családját.

Forrás: Mirror

A királyi család élete már-már egy szappanoperára hasonlít:

Címkék: harry herceg keresztelő lilibet diana meghan markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Károly herceg ugyanarra készül, amiért Harry-t korábban elítélte

Károly herceg ugyanarra készül, amiért Harry-t korábban elítélte

Harry herceg magára haragította a királyi családot, mikor producernek állt. Most Károly herceg készül hasonlóra nagyon lelkesen, és úgy néz ki, nem érzi a helyzet iróniáját.

Tolvai Reni sosem volt még ilyen szexi

Bár Tolvai Reni amúgy is szeret szexizni, most kijelenthetjük, hogy kimaxolta a műfajt: fehérneműs fotók készültek róla.

Sarah Jessica Parker szívszorítóan emlékezett meg Willie Garsonról

Szerdán hunyt el a Szex és New York sztárja, Willie Garson. A megdöbbentő hír mindenki megrázott, de keveseket érintett annyira rosszul, mint Sarah Jessica Parkert, aki csak most tudott beszélni a tragédiáról.

Katalin hercegné miniszoknyában mutatta meg a combjait

Csak egy tenisz meccs kellett hozzá, hogy kiderüljön, milyen formás lábai vannak Katalin hercegnének.

Sztárok, akik őszintén beszéltek a drogproblémájukról

Nem gyakori, hogy egy híresség a nyilvánosság előtt felvállalja függőségét, a következő sztárok azonban mertek őszinték lenni.

A görög herceg nagyobb bulikirály, mint amilyen Harry valaha volt

Eddig azt gondoltad, hogy Harry herceg (volt) a legvadabb királyi leszármazott? Akkor le fog esni az állad, ha meglátod, hogy partizik a 21 éves Achileas herceg!

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Készülj fel, meg fogsz lepődni, kik azok a sztárok, akik a monogámia helyett a nyitott kapcsolatokban hisznek.

Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Hosszú idő után az egyetlen dolog, amiben végre egyetértenek, hogy eladják a házasságuk alatt megszerzett közös vagyontárgyakat. Persze náluk ez sem történhet balhé nélkül...

Kiderült, mi volt Erzsébet királynő és Fülöp herceg hosszú házasságának a titka

Nemhogy a kritikus 7. évet is átvészelték, de konkrétan hét évtizedig voltak együtt jóban-rosszban.

Még Jennifer Lopez sem néz ki mindig tökéletesen

A friss lesifotókon egészen konkrétan fel sem lehet ismerni, annyira hétköznapian fest, ami egyszerre kiábrándító és nagyon is felszabadító.

Micsoda, Harry herceget és Meghant az adófizetők pénzén védik?

A fél világ azt találgatja, hogy Harry és Meghan háromnapos New York-i kirándulásának védelmét ki állja?

Tom Felton összeesett golfozás közben

A Harry Potter mozik meg nem értett rosszfiúja egy sportrendezvényen lett rosszul, azonnal a segítségére siettek.

Dallos Bogi új, rövidebb frizuráját csak imádni lehet

Az énekesnő megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől, a változás pedig annyira jó lett, hogyha meglátod, azonnal tárcsázni akarod majd a fodrászodat.