Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Talán nincs még egy olyan pár ma a világon, akiket annyira darabokra cincálnának a médiában, mint Meghan Markle-t és Harryt. Sussex hercegének és hercegnéjének képeit már a legelső pillanatoktól fogva testbeszéd-elemzők sora vizsgálja, hátha egy kicsit jobban megérhetjük, mi is zajlik pontosan a színfalak között a kapcsolatukban.

Azt például már biztosan tudod, hogy Megék először a 2017-ben megrendezett Invictus Games sporteseményen jelenetek meg együtt, ahol természetesen le is kapták őket a lesifotósok. A szakértők pedig egyetértettek abban, hogy az itt készült fotók minden apró részletéről az sugárzott, mennyire összepasszolnak. Ezen a felvételen például szinte egymás tükörképei, még a testtartásuk és a mozdulataik is pontosan ugyanolyanok. A testbeszéd-elemzők azt mondják, ez a kép megjósolta a kapcsolatuk jövőjét – vagyis azt, hogy összekötötték az életüket.

Meghan Markle és Harry

Meghan Markle és Harry 2017. szeptember 25-én a torontói Invictus Games harmadik napján (Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images)

A királyi család tagjainak egyébként nem szabad nyilvánosan csókolózniuk vagy megfogniuk a másik kezét, Meghan és Harry viszont számtalan alkalommal figyelmen kívül hagyták ezt a szabályt. Elég, ha csak az eljegyzési fotóikat csekkolod: el sem hajlandóak engedni egymást. Úszkálnak a boldogságban, Harry tekintete pedig szó szerint felragyog, ahol szerelmére néz. A póz a kettőjük közötti szeretetről és az intimitásról árulkodik.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry és Meghan eljegyzési fotója 2017 novemberéből (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

És bár már a lánykérés bejelentésekor láthatóan odavoltak egymásért, a szerelmük szintet lépett az esküvőjük napján. Amint a szertartás után kiléptek a Szent György-kápolnából és összenéztek, még fotókon keresztül is érzékelhető, hogy ebben a pillanatban mintha megszűnt volna körülöttük minden és elmerültek kettőjük kis világába.

Meghan és Harry esküvője

Szinte az idő is megállt körülöttük az esküvői szertartásuk után (Fotó: Jane Barlow/PA Images/Getty Images)

Első gyermekük, Archie érkezésekor nem álltak ki azonnal a kamerák elé, amikor pedig végül megtették, le is buktatták magukat. A testbeszéd-elemzők ugyanis azonnal rájöttek, mennyire támogatják a másikat. Ahogyan Meghan átkarolja a férjét, az a bizalom és a biztonság jele, mintha erőt gyűjtene ebből az érintésből.

Meghan és Harry

Harry és Meghan, miután 2019. május 8-án megmutatták Archie-t a nagyvilágnak (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Erre pedig mindkettőjüknek szüksége is volt, mivel alig hét hónappal Archie érkezése után bejelentették, hogy visszavonulnak a királyi családban betöltött szerepüktől. Amikor pedig 2020 márciusában megjelent az azóta is legikonikusabbnak számító fotójuk, többé már nem is volt kérdéses, hogy ketten együtt a végsőkig ki akarnak tartani és a royal kötelezettségektől megszabadulva boldogabban élnek, mint valaha.

Meghan Markle és Harry herceg

A Megxit nagy pillanata (Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images)

Meghan és Harry testbeszéde azóta is arról biztosít minket, hogy elégedettek a döntésükkel, miszerint hátat fordítottak a koronának. Sokkal fesztelenebbek, mint korábban és egyre őszintébben nyitnak a külvilág felé egy-egy jó ügy vagy nyilatkozat kapcsán. Az Oprah Winfreynek adott exkluzív interjújuk például bőven adott alapanyagot az elemzőknek, akik úgy látják, Meghan a döbbenetes vallomásai ellenére még ebben a műsorban is visszafogta magát, a tekintete érzelmek széles skálájáról árulkodik, néha el is kalandozik, mert el akarja nyomni az emlékek áradatát, amelyek a beszélgetés közben rátörtek.

A keresztbe tett lábai és az ölében pihenő kezei pedig azt jelzik, hogy meg akarja magát védeni a közönség ítélkezésétől. Amikor pedig rasszizmussal vádolta meg a családot, a szakértők félelmet véltek felfedezni az arcán. Harry testtartása ezekben a percekben azt sugallja, végtelenül szomorú amiatt, hogy nem tudta megvédeni a családját. Ám a szomorú pillanatok ellenére kettejük testbeszéde az összetartásról sugárzik, mintha a világgal is szembe szállnának egymásért és a gyermekeikért.

Meghan Markle és Harry herceg a kedvenced a királyi családból?

Címkék: harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle testbeszéd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.

Harry herceg vallomása összetöri a szíved

Harry herceg a nagyszülei, azaz Erzsébet királynő és Fülöp herceg kapcsolatáról mesélt, a szavai után pedig szükséged lesz néhány zsepire.

Meghalt a Szex és New York Stanfordja, Willie Garson

Tragikus hirtelenséggel, 57 éves korában elhunyt Willie Garson, aki Carrie Bradshaw egyik legjobb barátját, Stanfordot alakította a Szex és New Yorkban.

Ilyen álompasi lett 34 éves korára a Harry Potter-filmek Draco Malfoya, Tom Felton

Hiába játszotta Harry Potter ősellenségét, neked mégis belopta magát a szívedbe az évek során Tom Felton? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül! A ma szülinapos színész ugyanis elképesztően jófej a színfalak mögött. Szóval az életben biztosan nem a Mardekárba osztaná a Teszlek Süveg.

Észrevetted, hogy ezeknek a sztárpároknak ugyanolyan a frizurája?

Vannak párok, akik összeöltöznek, és vannak, akik ugyanahhoz a fodrászhoz kezdenek el járni. Az alábbi sztárpárok kimaxolták az ugyanolyan frizura vicces műfaját.

Megtaláltuk a világ legbizarrabb állását!

Annyit megsúgunk, hogy a Szexoktatás című sorozat színésznője, Gillian Anderson egyik alkalmazottja pont ebből él...

Így reagált Ashley Graham, amikor megtudta, hogy ikreket vár

És van egy plusz csavar a történetben, amitől Ashley Graham terhessége csak még elképesztőbb!

Kiderült, hány gyereket tervez még Katalin hercegné és Vilmos herceg

Egy szakértő reagált arra a teóriára, miszerint Katalin hercegné és Vilmos herceg tovább bővítené a családot.

Ben Affleck úgy nyilatkozott Jennifer Lopezről, hogy attól könnyekig hatódtunk

Ennél jobb bizonyítékot nem is adhatott volna arra Ben Affleck, hogy ebben a kapcsolatban Jennifer Lopez az, aki tündököl, ő pedig megadja a háttérben az érzelmi támogatást.

Szívszorító dolog derült ki Fülöp herceg utolsó napjairól

Már most beleszakad a szívünk a Fülöp hercegről készült új dokumentumfilmbe.