Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Talán nincs még egy olyan pár ma a világon, akiket annyira darabokra cincálnának a médiában, mint Meghan Markle-t és Harryt. Sussex hercegének és hercegnéjének képeit már a legelső pillanatoktól fogva testbeszéd-elemzők sora vizsgálja, hátha egy kicsit jobban megérhetjük, mi is zajlik pontosan a színfalak között a kapcsolatukban.

Azt például már biztosan tudod, hogy Megék először a 2017-ben megrendezett Invictus Games sporteseményen jelenetek meg együtt, ahol természetesen le is kapták őket a lesifotósok. A szakértők pedig egyetértettek abban, hogy az itt készült fotók minden apró részletéről az sugárzott, mennyire összepasszolnak. Ezen a felvételen például szinte egymás tükörképei, még a testtartásuk és a mozdulataik is pontosan ugyanolyanok. A testbeszéd-elemzők azt mondják, ez a kép megjósolta a kapcsolatuk jövőjét – vagyis azt, hogy összekötötték az életüket.

Meghan Markle és Harry

Meghan Markle és Harry 2017. szeptember 25-én a torontói Invictus Games harmadik napján (Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images)

A királyi család tagjainak egyébként nem szabad nyilvánosan csókolózniuk vagy megfogniuk a másik kezét, Meghan és Harry viszont számtalan alkalommal figyelmen kívül hagyták ezt a szabályt. Elég, ha csak az eljegyzési fotóikat csekkolod: el sem hajlandóak engedni egymást. Úszkálnak a boldogságban, Harry tekintete pedig szó szerint felragyog, ahol szerelmére néz. A póz a kettőjük közötti szeretetről és az intimitásról árulkodik.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry és Meghan eljegyzési fotója 2017 novemberéből (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

És bár már a lánykérés bejelentésekor láthatóan odavoltak egymásért, a szerelmük szintet lépett az esküvőjük napján. Amint a szertartás után kiléptek a Szent György-kápolnából és összenéztek, még fotókon keresztül is érzékelhető, hogy ebben a pillanatban mintha megszűnt volna körülöttük minden és elmerültek kettőjük kis világába.

Meghan és Harry esküvője

Szinte az idő is megállt körülöttük az esküvői szertartásuk után (Fotó: Jane Barlow/PA Images/Getty Images)

Első gyermekük, Archie érkezésekor nem álltak ki azonnal a kamerák elé, amikor pedig végül megtették, le is buktatták magukat. A testbeszéd-elemzők ugyanis azonnal rájöttek, mennyire támogatják a másikat. Ahogyan Meghan átkarolja a férjét, az a bizalom és a biztonság jele, mintha erőt gyűjtene ebből az érintésből.

Meghan és Harry

Harry és Meghan, miután 2019. május 8-án megmutatták Archie-t a nagyvilágnak (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

Erre pedig mindkettőjüknek szüksége is volt, mivel alig hét hónappal Archie érkezése után bejelentették, hogy visszavonulnak a királyi családban betöltött szerepüktől. Amikor pedig 2020 márciusában megjelent az azóta is legikonikusabbnak számító fotójuk, többé már nem is volt kérdéses, hogy ketten együtt a végsőkig ki akarnak tartani és a royal kötelezettségektől megszabadulva boldogabban élnek, mint valaha.

Meghan Markle és Harry herceg

A Megxit nagy pillanata (Fotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images)

Meghan és Harry testbeszéde azóta is arról biztosít minket, hogy elégedettek a döntésükkel, miszerint hátat fordítottak a koronának. Sokkal fesztelenebbek, mint korábban és egyre őszintébben nyitnak a külvilág felé egy-egy jó ügy vagy nyilatkozat kapcsán. Az Oprah Winfreynek adott exkluzív interjújuk például bőven adott alapanyagot az elemzőknek, akik úgy látják, Meghan a döbbenetes vallomásai ellenére még ebben a műsorban is visszafogta magát, a tekintete érzelmek széles skálájáról árulkodik, néha el is kalandozik, mert el akarja nyomni az emlékek áradatát, amelyek a beszélgetés közben rátörtek.

A keresztbe tett lábai és az ölében pihenő kezei pedig azt jelzik, hogy meg akarja magát védeni a közönség ítélkezésétől. Amikor pedig rasszizmussal vádolta meg a családot, a szakértők félelmet véltek felfedezni az arcán. Harry testtartása ezekben a percekben azt sugallja, végtelenül szomorú amiatt, hogy nem tudta megvédeni a családját. Ám a szomorú pillanatok ellenére kettejük testbeszéde az összetartásról sugárzik, mintha a világgal is szembe szállnának egymásért és a gyermekeikért.

Meghan Markle és Harry herceg a kedvenced a királyi családból?

Címkék: harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle testbeszéd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.