Közel 20 éve szerelmes feleségébe a Netflixes Vágyak/Valóság jófiúja, Mike Vogel

A Cooper Connellyt alakító Mike Vogel nem csak a sorozatban, hanem az életben is igazi mintaapa és férj, aki már egészen fiatalon, 23 évesen feleségül vette élete szerelmét.

Közel 20 éve szerelmes feleségébe a Netflixes Vágyak/Valóság jófiúja, Mike Vogel

Bár a Sex/Life, vagyis a Vágyak/Valóság című sorozat sztorija erősen megosztja a kritikusok és a nézők véleményét, abban azért elég nagy az egyetértés, hogy a castingért csillagos ötöst érdemelnek az alkotók. A rosszfiút alakító Adam Demosra már csak a szexi akcentusa miatt is azonnal felfigyeltünk (és akkor még nem is említettük a 18 karikás jeleneteit…), de azért teljesen megértjük Sarah Shahi karakterét, amiért nem tudott választani a volt szerelme és a férje között. Ugyanis Adam vetélytársának szerepét nem másra, mint az exmodell Mike Vogelre osztották…

Mike Vogel és Sarah Shahi

Mike Vogel és Sarah Shahi (Fotó: Netflix)

A színésztől amúgy egyáltalán nem áll távol Cooper Connelly személye, hiszen a valóságban is büszke családapa és férj. Párkapcsolati problémákkal pedig szerencsére csak a vásznon kell szembenéznie, mivel a kamerákon túl immár 18 éve él boldog házasságban Courtney Vogellel. Ez az évforduló azért is különleges az életükben, mert párja éppen 18 volt, amikor kimondták egymásnak az igent. (Mike szintén nagyon fiatal volt az esküvőjük napján, 23 évesen vált férjjé.) A színész nem tagadja, hogy sok mindenben nem egyezik a véleményük (felesége zöldség-, és tengerpart rajongó, míg ő inkább a steaket és a hegymászást kedveli), de ennek ellenére imádják a másikat.

Mike Vogel és Courtney Vogel

Mike Vogel és Courtney Vogel (Fotó: Instagram/@realmikevogel)

„A fél életünket együtt töltöttük el. Ez annyira lenyűgöző számomra… (…) Megtisztelő, hogy vele élhetem le az életemet” – írta az évfordulójuk alkalmából az Instagramján. A páros egyébként még 2002-ben ismerkedett meg egy partin: Mike akkor nem igazán tudta leszólítani Courtney-t, ezért a nő lépett akcióba és elkezdtek beszélgetni. A színész pedig még aznap bejelentette édesanyjának, hogy megtalálta leendő feleségét. Az évek során három gyermekük született: két lány (Cassy Renee, Charlee B) és egy fiú (Gabriel James).

A Vogel család

A Vogel család (Fotó: Instagram/@realmikevogel)

Jöhet még pár szexi sorozatsztár?

Még több

Sztárhírek