Hollywood legédesebb sztárjai akkor is a topon vannak emberileg, amikor senki nem látja őket

Ha eddig is bírtad ezeket a sztárokat, ezután minden eddiginél nagyobb rajongójuk leszel.

Hollywood legédesebb sztárjai akkor is a topon vannak emberileg, amikor senki nem látja őket

Imádjuk, amikor a sztárok megmutatják, hogy nekik ugyan nem szállt a fejükbe a hírnév. Szeretjük hallani a rajongók sztorijait róluk, vagy épp látni a képes bizonyítékokat a jófejségükről – legyen szó akár arról, ahogy a lesifotósokra reagálnak, akár arról, ahogy egymással viselkednek a vörös szőnyegen. De a kedvencünk mégis az, amikor valakiről kiderül, hogy a kedvessége nemcsak egy maszk, amit a nyilvánosság előtt visel, hanem a való életben is kifejezetten jó ember. Az alábbi sztárokra ez fokozottan igaz.

Keanu Reeves

Ki mással kezdhetnénk egy ilyen listát, ha nem Keanu Reevesszel?! A színész a ’90-es évek óta mindenki kedvenc aranyszívű sztárja, aki ahogy egyre nagyobb szupersztár lett, ha lehet, csak még kedvesebb lett. Igazi úriember, aki a nőket olyan szinten tiszteli, hogy a közös képeken sem ér igazán hozzájuk (csak úgy tesz, mintha átkarolná a derekukat, valójában mindig meghagy néhány centit a keze és a nők bőre/ruhája között), a fanok, akik találkoztak vele pedig ódákat zengenek róla. És egyébként továbbra is két lábbal áll a földön, nem derogál neki metrózni sem – ahol természetesen azonnal átadja a helyét másnak.

Kedves sztárok

Fotó: Getty Images/ Kristy Sparow

Taylor Swift

Taylor Swift zenéjét lehet szeretni vagy utálni, de az vitathatatlan, hogy emberileg nagyon is a topon van. Rengeteg fontos ügyet vagy épp kórházakat támogatva adományozott jelentős összegeket, de ha a rajongóiról van szó, még ennél is tovább megy. Volt, hogy megjelent egy eljegyzési bulin, mert eljutott hozzá a vőlegény üzenete (csak annyit írt, hogy a King of My Heart című száma sokat jelent neki), Taylor pedig személyesen elénekelte a jegyespárnak a dalt. Tavaly pedig fogta magát és kifizette egy lánynak a teljes egyetemi tandíját. Csak úgy.

Kedves sztárok

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Steve Buscemi

Igen, Steve Buscemi elég sok para fazont játszott már a filmtörténelem során a Kutyaszorítóban Mr. Pinkjétől a Gengszterkorzó Nucky Thompsonjáig, de a valóságban a színész nem is különbözhetne jobban a karaktereitől. Mielőtt Buscemi színész lett, tűzoltóként dolgozott, így a 2001-es New York-i terrortámadás idején egy percet sem gondolkodott és csatlakozott a World Trade Centerben túlélőket keresőkhöz. Önkéntes tűzoltóként a többiekkel együtt 5 napon át 12 órás műszakokban kutatott fáradhatatlanul, az egészről pedig azóta is mérhetetlen szerénységgel nyilatkozik.

Kedves sztárok

Fotó: Getty Images/Gilbert Carrasquillo

Tom Hanks

Keanu mellett Hollywood másik univerzálisan szeretett színésze egyértelműen Tom Hanks. A kedves arc és az interjúk során mutatott jófej viselkedése nem megtévesztés. Egy random futás során is pontosan ilyen. Erről tanúskodik legalábbis az az eset, amikor a napi kocogása során szó szerint belefutott egy esküvői fotózásba, majd beállt pózolni a menyasszony és a vőlegény mellé. Emellett nyilván az is elárul róla valamit, hogy a sztárok azon kis létszámú csapatát erősíti, akik már évtizedek óta boldog, harmonikus házasságban élnek: ő és Rita Wilson egészen konkrétan 33 éve alkotnak egy párt.

Kedves sztárok

Fotó: Getty Images/Kurt Krieger

Emma Stone

Emma Stone már a filmjeiben is olyan csajnak tűnik, akivel szívesen barátkoznál össze, és ez a való életben sincs másként. A színésznő egyáltalán nem éli reflektorfényben az életét – a kisbabája születéséről is csak hetekkel később érkezett hír –, így nagyon kevesen tudják, hogy rákkutatástól az emberi jogokig és árvákig mindenféle alapítványt támogat anyagilag. Mindezt szépen csendben, mert nem az elismerésért teszi.

Kedves sztárok

Fotó: Getty Images/Frazer Harrison

via

Sajnos nem mindenki ilyen kedves Hollywoodban:

Még több

Sztárhírek