Ennyit változott 8 év alatt az Éhezők viadalának jópasija, Sam Claflin

Minden barátnőd Liam Hemsworth-öt csodálta Az éhezők viadalában, te viszont inkább a Finnick Odairt alakító Sam Claflin voltál oda? Meg tudjuk érteni a választásodat, ugyanis mi is egy életre megjegyeztük őt. Ráadásul az évek során csak egyre sármosabb lett…

Ennyit változott 8 év alatt az Éhezők viadalának jópasija, Sam Claflin

Sam Claflin 2011-ban robbant be a köztudatba A Karib-tenger kalózai filmsorozat negyedik részében Philipként és egyből be is zsebelt magának egy Empire-díj jelölést, mint legjobb feltörekvő színész. Egy évvel később Kristen Stewart gyerekkori barátját, William herceget alakította a Hófehér és a vadászban, amivel ismét lenyűgözte a közönséget: ezúttal Teen Choice-jelölést kapott, mint berobbanó színész. Az igazi áttörést viszont Az éhezők viadala második része, a 2013-as Futótűz jelentette számára, hiszen Finnick Odairként mindenki szívét azonnal elrabolta. (Ugye te is zokogtál, mikor a karaktere feláldozta magát a befejező részben, A kiválasztottban?)

Sam Claflin A kiválasztott 1. részében

Sam Claflin A kiválasztott 1. részében (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Szóval Hollywood felmérhette, milyen hatással van a nőkre és mivel Sam csillagos ötössel ment át a teszten, egyáltalán nem meglepő, hogy Az éhezők viadala után több romkomban is szerepet kapott. Ilyen volt például a szívmelengetően édes Ahol a szivárvány véget ér, amiben az Emily Párizsban sztárja, Lily Collin barátja, majd szerelme lett.

Pár évvel később pedig gondoskodott arról, hogy újra megsirasson mindenkit: a 2016-ban debütáló Mielőtt megismertelek tragikus szerelmi történetén egyszerűen nem lehet nem elérzékenyülni.

Sam Claflin

Sam Claflin a Mielőtt megismertelekben (Fotó: Instagram/@mebeforeyouofficial)

Közben még egyszer visszatért az tündérmesék világába is, mivel A Vadász és a Jégkirálynő című film kedvéért újra herceggé vált. Bár Kristen ebben a részben már nem szerepelt, azért a 2019-ben bemutatott Charlie angyalaiban ismét együtt dolgozhattak. Persze ő is haladt a korral és ma már Netflixen (is) tarol, például a Birmingham bandája 5. évadjában és az Enola Holmes című filmben Mycroft Holmesként.

Henry Cavill, Millie Bobby Brown és Sam Clafin

Henry Cavill, Millie Bobby Brown és Sam Clafin az Enola Holmesban (Fotó: Robert Viglaski/Legendary/Netflix)

De sajnos Samet is utolérte az az átok, amiről Bridget Jones is sokat tudna mesélni. („Általánosan elfogadott tény, hogy abban a pillanatban, mihelyt az életed egyik területe helyreáll, egy másik látványosan ízekre hullik.”) Ugyanis bár a karrierje pár éve szárnyalni kezdett, a magánéletében nem alakultak túl jól a dolgok. Sam 2019-ben bejelentette, hogy véget ért a házassága Laura Haddockkal. A pár még 2011-ben kezdett el randizni, majd 2013-ban kimondták az igent. Az évek során két gyermekük született – egy kisfiú, Pip és egy kislány, Margot. A szülők a szakításkor kijelentették, együtt nevelik tovább őket. Sam szerelmi életéről viszont azóta nem nagyon lehet tudni semmit, utoljára 2020-ban hozták őt hírbe a The Saturdays egyik énekesnőjével, Una Healyvel. Az Instájából pedig csak annyit tudunk kideríteni, hogy Sam előszeretettel tölti a szabadidejét a kutyusaival. Szóval a kapcsolati státuszát egyelőre nem tisztázzuk neked.

Sam Claflin

Sam Claflin (Fotó: Instagram/@mrsamclaflin)

Nem csak Sam miatt érdemes bekapcsolnod a Netflixet:

Még több

Sztárhírek