Döbbenetes teória terjed Diana hercegnő halálával kapcsolatban

A TikTokon kapott szárnyra az az elmélet, mely szerint Diana hercegnő halála olyan dominóeffektust indított be, ami alapjaiban hatott a mai popkultúrára.

Döbbenetes teória terjed Diana hercegnő halálával kapcsolatban

Egyre több videó terjed a TikTokon, miszerint az utóbbi idők legnagyobb dominóeffektusát Diana hercegnő halála indította be. És az eredmény? A Mandalorian című Star Wars-sorozat.

Igen, tudjuk, nagyon durva ezt a két dolgot így egymás után rakni, de az @aidan.not.aiden felhasználónevű TikToker egy gyors videóban elmagyarázta az elmélet logikai lépcsőit. És a helyzet az, hogy ha belegondolsz, amilyen megdöbbentő, olyannyira van benne ráció.

Először is, egy másik teóriát is fel kell idéznünk a tragédiával kapcsolatban, hiszen sokaknak meggyőződése, hogy valamiképpen a lesifotósok okozták a halálos autóbalesetet. Na most, ebben az időben egy paparazzis autós üldözés lett volna a Disney új kaliforniai vidámparkjában, a Disney’s California Adventure-ben az egyik hullámvasútjának témája. De miután a hercegnő halála sokkolta a világot, ezért a Disney nyilván megváltoztatta a Superstar Limo névre keresztelt vasutat és egy kissé unalmas, lassú sztár-nézegetős verzió lett belőle.

A Disney’s California Adventure azonban egy hatalmas bukás lett, az egyik fő kritika pedig az volt vele kapcsolatban, hogy nem elég izgalmas az a kevés hullámvasút, amire fel lehet ülni. Mindez Michael Eisner felügyelete alatt történt, ő volt ugyanis a Disney igazgatója akkoriban. Csakhogy ez, és még néhány baki elvezetett ahhoz, hogy Eisnert lemondatták, ő pedig csak azzal a feltétellel lépett vissza, ha Bob Iger lesz az új igazgató. Így is történt: Iger viszont irányt váltott és a vidámparkok helyett a filmekre és sorozatokra kezdett el koncentrálni, majd rájött, hogy egy streaming szolgáltatóra is szüksége lesz a stúdiónak. Ezért elindították a Disney+-t. És mi volt az egyik első sorozat, amivel a Disney+-t népszerűsítették? Hát a Mandalorian.

Fusd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek