Ezek a sztárok valójában szörnyen csókolnak

Lehet, hogy a te titkos celeb szerelmed is rajta van a listán…

Ezek a sztárok valójában szörnyen csókolnak

Van, akinek a nyála folyt túlságosan, másnak pedig az orra… Bizony, az alábbi híresség olyan mély és rossz nyomokat hagytak filmbéli partnereikben, hogy azok máig nem tudták kiheverni a közös csókjeleneteiket.  Lássuk, kik Hollywood legrosszabbul csókoló sztárjai!

Robert Pattinson

A Vizet az elefántnak című romantikus film forgatása alatt Reese Witherspoon nem volt túlságosan elragadtatva Roberttől – vagy legalábbis a csóktehetségétől. „Azok közül, akikkel valaha életemben szerelmes jelenetet forgattam, Robnak volt a legborzalmasabb megfázása. Szó szerint másodpercenként horkantott egyet és közben az orra is folyt. Nem volt túl vonzó” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Kate Hudson

Dane Cook és Kate Hudson A spanom csaja című vígjátékot forgatták együtt, a csókjelenetük pedig maradandó emlékeket hagyott a színészben, nem éppen jó értelemben. „Biztos vagyok benne, hogy szándékosan evett minden jelenetünk előtt hagymát” – utalt a színész kissé gonoszkodva Kate kellemetlen  leheletére.

Tom Cruise

Azt gondolnád, hogy Tom Cruise ennyi évvel a háta mögött igazi profi, ha filmes csókról van szó? Hát, Thandie Newton szerint a Mission Impossible forgatásán borzalmas volt vele csókolózni. „Kissé ragadós volt és nyálas. Esténként otthon azon szörnyülködtem, hogy vajon hányszor kell még elismételnünk.”

Bradley Cooper

Bradley Coopernek plusz pont, hogy legalább a kritikát jól tudta fogadni. Ő maga mesélte el ugyanis, hogy a Napos oldal című film forgatásán a csókja nem nyűgözte le túlságosan Jennifer Lawrence-t. „A második felvétel után Jennifer hozzám fordult és azt mondta »Nyálasan csókolsz«. Ezt sosem hallja szívesen az ember. Ez nem egy bók.”

James Franco

James Franco csókjával Zoey Deutch nem volt megelégedve, akivel a színész a Miért pont ő? című filmben játszott együtt. Amikor egy rajongó rákérdezett, hogy milyen volt James-szel csókolózni, Zoey így válaszolt: „Pff. Nem volt túl emlékezetes” – mondta, majd hozzá tette, hogy Jamesnek ráadásul kellemetlen szájszaga is volt.

Ben Affleck

Bár nyilvánosan sosem beszélt róla, de Sanda Bullock állítólag gyűlölte Ben Affleck csókját, a színész rossz lehelete miatt. A páros a Mint a hurrikán című romantikus filmben játszott együtt, ami után a stábtagoknak sokat panaszkodott a színész szájszagára. Csak remélni tudjuk, hogy Ben mostanra összeszedte magát, és J.Lo-nak nem okoz csalódást…

Ne legyél olyan, mint ezek a sztárok – a segítségünkkel a csókolózás mesterévé válhatsz:

Még több

Sztárhírek