Vilmos herceg sztorijából kiderül, milyen jófej volt valójában Fülöp herceg

Fülöp hercegnek egyszer beszólt egy kiránduló tini, a reakciója pedig alátámasztja, hogy még annál is lazább volt, mint hinnéd.

Vilmos herceg sztorijából kiderül, milyen jófej volt valójában Fülöp herceg

A BBC Fülöp herceg tiszteletére készült dokumentumfilmjében a fia mellett az unokája, Vilmos herceg is megszólalt – egy vicces történetet mesélt el a néhai hercegről.

Az Edinburgh hercegének Díja amolyan cserkész-elismerés, amit fiatalok szerezhetnek meg. Ennek reményében indult útra a Balmoral kastély birtokán két tinédzser, akiket a nagy túra közben nem más állított meg, mint maga Fülöp. A herceg épp kocsival tartott a kastély felé és mikor meglátta őket, megállt, lehúzta az ablakot és köszönt nekik: „Jó reggelt! Hogy haladtok?”

Vilmos herceg elmondása szerint erre „a kisebb fiú visszafordult és gyakorlatilag azt válaszolta, hogy »menj tovább, papa«”. Vilmos megjegyezte, hogy ennél amúgy jóval durvábbat szólt be a srác, de azt inkább nem ismételné meg. Fülöp herceg viszont elképesztően lazán reagált. Felhúzta az ablakot, elnevette magát és annyit mondott: „ezek a mai fiatalok!”.

via

Kerülj képbe a hétvége híreivel:

Még több

Sztárhírek