Legyőzte a hullámvölgyeket Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata, ami éppen 9 éve kezdődött

Az X-Faktor legújabb mentora és az Álarcos Énekes műsorvezetője éppen 9 éve, az X-Faktor harmadik szériájának köszönhetően ismerkedtek meg. Azóta két kisfiuk született és el is jegyezték egymást, ám nyíltan vállalják, több nehéz időszak áll a hátuk mögött…

Legyőzte a hullámvölgyeket Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata, ami éppen 9 éve kezdődött

Bár Csobot Adél a Megasztárban és a Csillag születikben próbálta ki először magát, az igazi sikert (és a szerelmet) mégis az X-Faktor 2012 őszén induló harmadik szériája hozta el számára, hiszen harmadik helyezettként zárta a versenyt és közben sokan felfigyeltek rá… mint például későbbi vőlegénye, Istenes Bence is, aki az After X műsort, az élő adások kibeszélő-showját vezette akkor.

Csobot Adél

Csobot Adél az X-Faktorban robbant be (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Adél ekkoriban még csak 18 éves volt, Bence pedig hét évvel idősebb nála, így ez is közrejátszhatott abban, hogy titkolni akarták a kapcsolatukat az X-Faktor végéig. Végül a döntő előtt mégis kiderült, hogy összejöttek, úgyhogy 2012 decemberétől már hivatalossá vált a románcuk. Alig egy évvel később, 2013 őszén viszont szakítottak, de elszakadni azért sosem tudtak igazán egymástól, szóval több hónapnyi se veled se nélküled után 2014 novemberében bejelentették, újra egy párt alkotnak. „Igen, együtt vagyunk Adéllal, de tanulva a korábbi hibából a magánéletünket szeretnénk megőrizni magunknak” – jelentette ki Bence a Best magazinban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Adélék hamarosan belevágtak a családalapításba is, hiszen 2016. májusában megszületett első kisfiuk, Nátán, 2018. augusztusában pedig megérkezett második kisfiuk, Ádin. A gyerekeiket azonban szeretnék megvédeni a nyilvánosság elől, így, ha fel is töltenek róluk képeket, az arcukat csak nagyon ritkán mutatják meg Instagramon. (Persze így is látszik, mennyire tündériek a gyerekeik.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés

Ám annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, Adélék időközben össze is házasodtak már, valójában még mindig csak jegyben járnak. Bence 2017 szeptemberében tette fel a nagy kérdést szerelmének, aki természetesen igent is mondott neki, de az esküvőt egyelőre még nem szervezték meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Szóval 2019-ben már jegyesekként indultak el az RTL Klub Nyerő Párosában, amit győztesként zárhattak. „Kicsit mi is párterápiaként tekintettünk rá, mert tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk, és hogy olyan napok elé nézünk, ahol csak mi lehetünk, gyerekek nélkül” – nyilatkozta Adél az nlc-nek.

Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence megnyerték a Nyerő Párost (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

A kapcsolatukról egyébként a kezdeti titkolózás után ma már megdöbbentő őszinteséggel beszélnek, Friderikusz Sándornak az Életünk története című műsorában például elárulták, néha olyan ellentétek vannak kettőjük között, hogy még azt is megkérdőjelezik, összeillenek-e egyáltalán. „Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége” – mondta Bence.

Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk története műsor kedvéért ugrott egy kicsit az időben (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Sőt, Bence IstenEst című műsorában azt is bevallotta, nem feltétlenül hisz a monogámiában. „Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években.” Éppen ezért a pár egy alternatív megoldáson dolgozik a kapcsolatuk érdekében, az ugyanis nem kérdés számukra, hogy egymás mellett képzelik el a jövőjüket. „Ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik” – jelentette ki Bence. Adél pedig fontosnak tartja az őszinteséget és a kommunikációt, úgy gondolja, ez tartja őket össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Adélék nyíltságát mi is nagyon bírjuk, hiszen nem sokan merik a kamerák előtt bevallani, hogy a kapcsolatukat nem kerülik el a hullámvölgyek és a nehézségek. Ennek ellenére nem is kérdéses, hogy a mai napig imádják egymást, nem véletlenül ők az egyik kedvenc párosunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Még jobban beleásnád magad a hazai sztárvilágba?

Még több

Sztárhírek