Így reagált Ashley Graham, amikor megtudta, hogy ikreket vár

És van egy plusz csavar a történetben, amitől Ashley Graham terhessége csak még elképesztőbb!

Így reagált Ashley Graham, amikor megtudta, hogy ikreket vár

Nyáron tudatta követőivel a gyönyörű plus-size modell, Ashley Graham, hogy újra várandós, és azóta is megállás nélkül ontja a cuki pocakos fotókat. Hétfőn azonban – nem mellesleg – megosztottak egy elég fontos részletet férjével, miszerint nem egy, hanem rögtön két babával bővül a családjuk, tekintve, hogy Ashley ikrekkel terhes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés

A 33 éves modell videóban tudatta mindezt a követőkkel, egészen attól a pillanattól, hogy két terhességi tesztje is pozitív lett. A következő felvétel már egy ultrahangos vizsgálaton készült – Ashley a képernyőt vizsgálva hirtelen rákérdez, hogy „azok ikrek?”, mire a vizsgálatot végző orvos megerősíti. Majd Ashley újra felkiáltott, amint kiszúrt egy ismerős részletet a monitoron: „Ez egy pénisz!”. És ha ez nem lenne elég, rögtön jött a hír, miszerint a másik iker baba is kisfiú.

„Te most viccelsz velem” – vágta rá a háttérben Ervin, Ashley férje, mire a modell így reagált. „Komolyan mondod? Három fiúnk lesz.” A család első babája egyébként tavaly januárban született meg, és az azt követő időszakban Ashley nagyon őszintén élt meg mindent, ami az anyasággal kapcsolatos – a szoptatástól kezdve a szülést megörökítő fotókig szinte semmiből nem csinált titkot.

Mi a helyzet a többi sztárral baba-fronton? Mutatjuk:

Még több

Sztárhírek