Ben Affleck úgy nyilatkozott Jennifer Lopezről, hogy attól könnyekig hatódtunk

Ennél jobb bizonyítékot nem is adhatott volna arra Ben Affleck, hogy ebben a kapcsolatban Jennifer Lopez az, aki tündököl, ő pedig megadja a háttérben az érzelmi támogatást.

Ben Affleck úgy nyilatkozott Jennifer Lopezről, hogy attól könnyekig hatódtunk

Bár mindketten színészek (oké, Jennifer Lopez elsősorban nyilván énekesnőként robbant be a köztudatba), Ben Affleckben fel sem merülne, hogy összemérje saját és szerelme karrierjét – mindezt úgy, hogy nem mellesleg két (!!!) Oscar-díja van.

„Művészként legfeljebb olyan filmeket tudok készíteni, amik megmozgatják az emebreket. Jennifer emberek hatalmas csoportját inspirálta, hogy úgy érezzék, van keresnivalójuk ebben az országban” – nyilatkozta Ben Affleck az Adweek magazinnak, majd hozzátette: „Ezt a hatást mindössze nagyon kevesen élték meg a történelem során, nekem sosem lesz ebben részem, ezért csak csodálni tudom őt.” Mivel páros interjúról van szó, Jennifer nyilván végig jelen volt, miközben régi-új szerelme fényezte őt, majd egy ponton elismerte, tisztában van azzal, mekkora hatással van másokra, és igyekszik ezt jól használni.

„Ez az én áldásom, az én hihetetlen ajándékom, amit Istentől kaptam. És nem tekintek rá úgy, mintha magától értetődő lenne. Megbecsülöm és megpróbálom a lehető legjobban használni, amennyire csak lehet” – mesélte saját karrierjéről az énekesnő. Mindenesetre már most biztos, hogy Benben megvan az, ami Jennifer korábbi vőlegényéből, Alex Rodriguezből teljességgel hiányzott: hogy ekkora elánnal ismerje el és támogassa a szerelmét.

Forrás: buzzfeed.com

Vesd bele magad a sztárhírekbe:

Még több

Sztárhírek