Szívszorító dolog derült ki Fülöp herceg utolsó napjairól

Már most beleszakad a szívünk a Fülöp hercegről készült új dokumentumfilmbe.

Szívszorító dolog derült ki Fülöp herceg utolsó napjairól

Szerdán mutatja be a BBC Fülöp hercegről szóló új dokumentumfiljét, mely a királyi családdal készített interjúkból áll (kivéve Meghan Markle-t, őt végül kihagyták a projektből). Az eredetileg a herceg 100. születésnapjára készült film egyfajta tisztelgés lett volna a herceg előtt, de tekintve, hogy Fülöp végül két hónappal születésnapja előtt meghalt, végül egy nagyon megható visszaemlékezésként szolgál majd.

Bár a filmet még le sem vetítették, már most rengeteg részlet napvilágot látott: így tudtuk meg, miről beszélgetett utoljára Károly herceg és Fülöp herceg, és így derült ki egy újabb szívszorító tény, ezúttal Eugénia hercegnő és kisfia utolsó találkozásáról a herceggel.

Ugyanis Fülöp herceg néhány nappal a halála előtt még láthatta a kis August Philip Hawke Brooksbanket, aki idén február 9-én született, egészen pontosan két hónappal azelőtt, hogy a herceg örökre elaludt. „Elhoztam a kis Augustot, hogy találkozzunk vele. Mondtam neki, hogy róla neveztük el. Olyan szép pillanat volt. Nagyon szerencsések voltunk, hogy megtehettük” – idézte fel a hercegnő August első és egyben utolsó találkozását dédnagypapájával, akivel kifejezetten erős kapcsolata volt. A dokumentumfilmben Eugénia hercegnő azt is elárulja, hogy esküvőjére egy saját festménnyel ajándékozta meg őt Fülöp, ami mai napig londoni otthonában van, és amire különleges kincsként tekint.

Forrás: mirror.co.uk

Szívesen olvasnál még a királyi családról?

Még több

Sztárhírek