Kiderült, hány gyereket tervez még Katalin hercegné és Vilmos herceg

Egy szakértő reagált arra a teóriára, miszerint Katalin hercegné és Vilmos herceg tovább bővítené a családot.

Kiderült, hány gyereket tervez még Katalin hercegné és Vilmos herceg

Bár imádják, hogy nagy a családjuk, Katalin hercegné és Vilmos herceg köszönik, de megállnak a 3 gyereknél, és nem terveznek több babát. Ezt Nick Bullen, a királyi család egyik szakértője állítja az Us Weekly videójában. „Szerintem úgy érzik, a családjuk tökéletes. Katalin mindig arra vágyott, hogy kövesse szülei mintáját az öttagú családdal, és ennek megfelelt. Úgy gondolom, hogy itt megállnak” – szögezte le a szakértő.

Ha belegondolsz, teljesen logikus a gondolatmenet, ráadásul a pár jövőre tölti be a 40. születésnapját, és Katalin hercegnét jóval fiatalabb korában is szörnyű reggeli rosszullétek kínozták a terhességei alatt, így Nick Bullen szerint már csak ezért is biztos, hogy a jövőben inkább a munkára fókuszálnak majd a családbővítés helyett.

„A következő 12 hónapban a munkára összpontosítanak. Jövőre mindketten 40 évesen lesznek. Szívesen támogatják a jótékonysági szervezeteiket, kezdeményezéseiket és alapítványukat. Azt hiszem, számukra a következő 12 hónap a munkáról szól majd.”

Egyébként Katalin hercegné terhességéről azután röppentek fel pletykák, hogy a hercegné két teljes hónapra eltűnt nyáron, amire korábban sosem volt példa. Még akkor sem, ha a királyi családban egyébként augusztusban mindenki hosszú szabadságra megy.

Kerülj képbe, mi történik a sztárvilágban:

Még több

Sztárhírek