Észrevetted, hogy ezeknek a sztárpároknak ugyanolyan a frizurája?

Vannak párok, akik összeöltöznek, és vannak, akik ugyanahhoz a fodrászhoz kezdenek el járni. Az alábbi sztárpárok kimaxolták az ugyanolyan frizura vicces műfaját.

Észrevetted, hogy ezeknek a sztárpároknak ugyanolyan a frizurája?

A szerelmedet kimutathatod apró ajándékokkal, kedves gesztusokkal, érintésekkel, de vannak, akiknek ez nem elég. Az alábbi sztárpárok – ismeretlen okokból – úgy döntöttek, hogy az összetartozásokat pontosan ugyanolyan frizurával fogják kimutatni. Ha ismered azt a mémet, miszerint Brad Pitt szeret hasonlítani a barátnőihez, akkor nem fogsz meglepődni –de azért most mégis előre szólunk –, hogy a lista fele Brad Pittből fog állni.

Johnny Depp és Winona Ryder

Ki tudná elfelejteni ezt a gyönyörű és emlékezetes duót? Amikor a ’90-es években jártak egymással, mindketten ugyanúgy hátra fésülték a sötét tincseiket a grungy, vizes hatás érdekében.

Johnny Depp és Winona Ryder

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Camila Cabello és Shawn Mendes

Az utóbbi évek legcukibb párosa nemrég ünnepelték a második évfordulójukat, de ennél már régebb óta koordinálják egymáshoz a frizurájukat: a 2019-es MTV VMA-n például mindketten laza hullámokban hagyták a hajukat.

Shawn Medes és Camila Cabello

Fotó: Getty Images/John Shearer

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow

Szóval, mint mondtuk, Brad Pitt gyakran merít divat-inspirációt a barátnői stílusából. Mikor Gwyneth-tel járt, mintha konkrétan egymás tükörképei lettek volna: szőke melírozott haj hosszú frufruval, amit pontosan ugyanúgy fésültek oldalra. Sokkolóan hasonló.

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow

Fotó: Getty Images/ Kevin Mazur

Brad Pitt és Angelina Jolie

Igen, Brangelina szintén büszkén nyomultak hasonló frizkóval. Itt például, a Demóna premierjére mindketten hátra fésülték a hosszú hajukat.

Brad Pitt és Angelina Jolie

Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire

Brad Pitt és Jitka Pohlodek

Brad Pitt nemcsak a híres barátnőihez hasonul: Jitka Pohlodek civil volt, mégis talán hozzá idomult a legjobban. Oké, a hajszínük különbözik, de Brad direkt megnövesztette a frizurája hosszát, és mintha még a farmerük és a bakancsuk is egyazon bolt ugyanazon polcáról származnának.

Brad Pitt és Jitka Pohlodek

Fotó: Getty Images/Ron Galella

Jason Momoa és Lisa Bonet

Jason Momoa és Lisa Bonet esetében inkább az általános vibe az, ami miatt olyan hasonlónak tűnnek. Oké, persze megvan a hosszú haj, de ez az egész bohém hangulat mutatja, hogy milyen egyforma a stílusuk.

Jason Momoa, Lisa Bonet

Fotó: Getty Images/Rodin Eckenroth

David és Victoria Beckham

Hosszú haj, hullámok és félig felfogott copf. Lehetne még ennél is egyértelműbb az egyezés?!

David és Victoria Beckham

Fotó: Getty Images/ Jon Kopaloff

Katie Holmes és Tom Cruise

Tom és Katie úgy döntöttek, hogy egyszerre vágatnak maguknak frufrut. De nem egyedül: a lányukat, Surit is bevonták a buliba, így a rövid frufrus frizurából családi biznisz lett.

Katie Holmes és Tom Cruise

Fotó: Getty Images/James Devaney

Hollywood sztárpárjai kifogyhatatlan beszédtéma:

Még több

Sztárhírek