„Azonnal álljon le, uram” – Tolvai Renit gyomorforgató ajánlatokkal bombázzák

Szinte csak most derült ki, hogy Tolvai Reni szingli, Kállay-Saunders András önjelölt utódjai már most bejelentkeztek, hogy szívesen pótolnák az űrt Reni szívében.

„Azonnal álljon le, uram” – Tolvai Renit gyomorforgató ajánlatokkal bombázzák

Tolvai Reni Instagramján eddig sem volt hiány a szexi fotókból, de mióta kiderült, hogy ő és Kállay-Saunders András már nem alkotnak párt, az énekesnő még felszabadultabb, ha szexi képekről van szó – férfi rajongói legnagyobb örömére.

Van ugyanis néhány rajongó, akik nem privát üzenetekben, hanem kommentek formájában ostromolják Renit – annak ellenére, hogy az énekesnő kifejezetten felszólította az egyik férfit, hogy most már álljon le a kéretlen és szaftos ajánlataival. „Szexet akarok veled! AZONNAL! Kár hogy Angliában élek! De jöhetnél ide hozzám…ha gondolod” – írta a férfi, majd ezután kérte Tolvai Reni határozottan, hogy vegyen vissza, de az további hozzászólásokkal bombázta, amiben azt ecsetelte, hogy ő is szingli és monogám, azért írogat az énekesnőnek, mert unatkozik, és szívesen kipróbálná vele az IKEA ágyait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TR (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

 „Olvastam hogy te is szingli vagy ó? Igaz ez? Mert ha igaz…sűrgősen találkoznunk kellene. Te is így gondolod? Mondjuk egyszer találkoztunk! Lehet hogy Te nem emlékszel rám…De én igen!” – írta a férfi, majd miután Reni nem méltatta további válaszra, sértetten megjegyezte, hogy talán jobb is, ha más írogat az énekesnőnek.

Nézd meg, mi történt a sztárokkal az elmúlt 24 órában:

Még több

Sztárhírek