Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

Néhány hónapja robbant a hír, miszerint Brad Pitt számára kedvező ítélet született a gyermekelhelyezési per során: ő is kapott felügyeleti jogot. A döntést azonban Angelina Jolie nemhogy nem fogadta el, de meg is támadta.

Ő és jogi csapata is úgy gondolja, a mérleg csak azért billent a színész felé, mert a bíró, John Ouderkirk, elfogult Braddel szemben, így a hatból három tanúskodni akaró gyerek nem szólalhatott meg az ügyben.

Úgyhogy Angelináék támadásba lendültek, hogy lecseréljék a bírót. Ezzel együtt pedig megvádolták Bradet azzal, hogy a hírnevét használja arra, hogy megnyerje a pert. A Page Six által megszerzett bírósági papírokban az áll, hogy gyakorlatilag Brad különleges bánásmódot akar kicsikarni csak azért, mert híres – legalábbis Angelina szerint.

Brad azonban nem hagyta magát és a jogi csapatával most azon ügyködnek, hogy a bíróság ne fogadja el Angelináék indítványát. Közben pedig újabb fronton indított háborút: beperelte a színésznőt azért, amiért állítólag árulni kezdte a francia borbirtokuk rá eső részét, anélkül, hogy előtte lehetőséget adott volna Bradnek a volt felesége kivásárlására.

Mi történt ma a sztárokkal?

Még több

Sztárhírek