Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Ariana Grande retteg az életéért

Néhány hete letartóztattak egy késsel felfegyverkezett férfit Ariana Grande háza előtt, az énekesnő pedig most a bíróságon bevallotta: retteg attól, hogy a zaklató megöli őt. A 23 éves Aharon Brown tárgyalása már megkezdődött, itt tanúskodott a sztár.

„A tény, hogy Mr. Brown hat hónapon át rendszeresen eljárt a házamhoz, megrémít. A fenyegetései alapján féltem a saját és a családom biztonságát” – mondta Ariana, aki egyúttal távoltartási végzést is kért a zaklató ellen. „Attól félek, hogy távoltartás hiányában Mr. Brown továbbra is a eljön majd a házamhoz és megkísérel fizikailag bántalmazni vagy meggyilkolni engem, vagy a családom egy tagját.”

Ami még parábbá teszi a szituációt az az, hogy Ariana soha sehol nem osztja meg a lakcímét, így – ahogy ő is mondta – „a tény, hogy Mr. Brown képes volt megtalálni az otthonomat, halálra rémít”. Brown február óta zaklatja a sztárt, és bár a „látogatásai” kezdetben elszórtak voltak, az utóbbi két-három hétben majdnem minden nap, akár egynél többször is felbukkant Ariana háza körül. Az utolsó alkalommal miután az énekesnő biztonsági szolgálata elküldte a férfit, ő egy hatalmas késsel tért vissza támadásra készen, azt üvöltve, hogy megöli Arianát és a menedzserét is.

Mivel az egész ügy objektíven nagyon durva, ezért a bíró már most elrendelt egy ideiglenes távoltartási végzést, Brownt pedig nem engedik szabadon az őrizetből.

Forrás: Page Six

Olvass a sztárvilág legfrissebb eseményeiről:

Még több

Sztárhírek