Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

A most leköszönő James Bondnak nagyon nyomós érvei vannak az ellen, hogy a következő 007-est egy nő alakítsa. És mi affelé hajlunk, hogy igazat adjunk Daniel Craignek.

Daniel Craig nem akarja, hogy nő legyen a következő James Bond

Daniel Craig egyáltalán nem tartja jó ötletnek, hogy az utána következő James Bondot nő alakítsa. Az érvei pedig rendkívül meggyőzőek: szerinte ugyanis a nőknek saját maguk jogán kellene lehetőséget kapniuk, hogy létrehozhassanak kulturális ikonokat.

„A válasz nagyon egyszerű. Szimplán csak léteznie kellene jobb szerepeknek a nők és a nem fehér színészek számára. Miért kellene egy nőnek alakítania James Bondot, amikor lennie kéne egy karakternek, ami legalább olyan jó, mint James Bond, csak nőben?!” – magyarázta a színész a Radio Timesnak adott interjújában.

Amivel abszolút egyetértünk, mivel a nők is vannak elég izgalmasak ahhoz, hogy saját történeteket kapjanak Hollywoodtól, és nem egy férfi által lepasszolt szereppel kellene kiszúrni a szemünket, köszönjük szépen.

Mindezt a franchise producere, Barbara Broccoli is megerősítette: nem keresnek színésznőket Bond szerepére, de ez nem zárja ki azt, hogy ne adnának új, komplex női karaktereket a 007-es ügynök világához. „James Bond bármilyen bőrszínű lehet, de férfi. Úgy hiszem, új szerepeket kell alkotnunk a nőknek – erős, női karaktereket. Nem érdekel az, hogy egy férfi szerepet odaadok egy nőnek. Szerintem a nők ennél sokkal érdekesebbek” – fejtette ki az álláspontját a Variety-nek. Úgyhogy mi a részünkről készen állunk arra, hogy legközelebb inkább Regé-Jean Page-et lássuk James Bondként!

Tarts kávészünetet:

Még több

Sztárhírek