Harry herceg vallomása összetöri a szíved

Harry herceg a nagyszülei, azaz Erzsébet királynő és Fülöp herceg kapcsolatáról mesélt, a szavai után pedig szükséged lesz néhány zsepire.

Harry herceg vallomása összetöri a szíved

Ahogy azt már biztosan tudod, dokumentumfilm készült Fülöp herceg emlékére, amiben többek között Harry herceg is megszólal. (Felesége, Meghan Markle nem, mert végül az a döntés született, hogy őt kihagyják a projektből.)

Harry herceg arról mesélt a filmben, amit egyébként ma mutatnak be, hogy leginkább a nagyapja humorérzéke hiányzik, de ennél is jobban fáj számára, hogy a herceg már nem lehet Erzsébet királynő mellett. „A nagymamám miatt még jobban érzem a hiányát, mert tudom, milyen hihetetlenül erőssé tette őt a jelenléte. De azt is tudom, hogy boldogul majd nélküle” – mondta Harry, ezzel a két mondatával pedig elképesztően szépen leírta a királyi pár kapcsolatát és Erzsébet királynő rendkívüli tartását.

„Ők ketten voltak a világ legaranyosabb párosa. Nagyon fiatal koruk óta szerették egymást, és az életüket a szolgálatnak szentelték – számomra ennél hihetetlenebb kötődés nincs két ember között” – foglalta össze Harry.

via

Csak úgy zajlik az élet a királyi családban:

Még több

Sztárhírek