Meghalt a Szex és New York Stanfordja, Willie Garson

Tragikus hirtelenséggel, 57 éves korában elhunyt Willie Garson, aki Carrie Bradshaw egyik legjobb barátját, Stanfordot alakította a Szex és New Yorkban.

Meghalt a Szex és New York Stanfordja, Willie Garson

Willie Garson, akit a Szex és New York Stanford Blatcheként ismerhetsz, 57 évesen elhunyt. A színész Carrie Bradshaw legjobb barátját alakította a Szex és New Yorkban, majd visszatért mindkét filmes folytatásban, néhány hete pedig még az And Just Like That forgatásán is készültek róla képek, ami azt jelenti, hogy az HBO Maxra készülő produkcióban is belebújt Stanford bőrébe.

A sorozat executive producere, Michael Patrick King jelentette be hivatalosan a hírt, amiből annyi biztosan kiderült, hogy Willie beteg volt. „A Szex és New York család elvesztette egyik tagját. A mi fantasztikus Willie Garsonunkat. A szelleme és az elköteleződése minden forgatási napon velünk volt. Ott volt velünk az And Just Like Thatnél, mindent beleadva, még akkor is, amikor beteg volt. Színészként és emberként is hiányozni fog mindenkinek.” A Deadline szerint a színész évek óta küzdött a rákkal. Garson 2009-ben örökbe fogadott egy fiút, Nathent, aki az Instagramon búcsúzott el az apjától.

via

Emlékezz Willie Garsonra a Szex és New Yorkkal:

Még több

Sztárhírek