Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Javában forgatják a Szex és New York folytatását, az And Just Like That című sorozatot, amiben a Willie Garson által alakított Stanford is visszatért volna. A színész azonban tragikus hirtelenséggel elhunyt, amit a sorozat producere, Michael Patrick King jelentett be. Mint kiderült, a mindössze 57 éves színész már akkor is küzdött a rákkal, amikor kezdetét vette az And Just Like That forgatása, ő viszont a betegsége ellenére is mindent beleadott. Talán nem lepődsz meg, ha azt mondjuk, sajnos nem ő az egyetlen híresség, aki már nem érhette meg, hogy befejezzék a szereplésével készült filmet vagy sorozatot.

Heath Ledger

A színész már végzett A sötét lovag című Nolan-film forgatásával, azonban javában készült már Terry Gilliam Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című mozija, amikor 2008. január 22-én holtan találták Ledgert manhattani otthonában. Ezért is történt az a furcsa csavar a fimben, hogy Heath Ledger karakterét végül három színész alakította rajta kívül: Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrel, akiket a mozi rendezője a szomorú tragédia után kért fel a szerepre.

Paul Walker

A Halálos iramban filmek sztárja sem tudta már befejezni a produkció forgatását, miután elvesztette uralmát autója felett, és brutális balesetet szenvedett 2013 november 30-án. A film 7. részén azonban még ezerrel dolgoztak, amikor a szörnyű tragédia hatására felfüggesztették egy időre a forgatást. Végül az a döntés született, hogy a színész karakterét speciális effektek és testvérei, Cody és Caleb segítségével tartják a projektben.

Marilyn Monroe

Sajnos a szőke legenda is egy fontos film, a Something’s Got to Give című vígjáték kellős közepén tartott, amikor holtan találták otthonában 1962 augusztus 5-én. A film egyébként A kedvenc feleségem befejezetlen remake-je volt, amit először Marilyn kirúgása akasztott meg. Később újra megkapta a szerepet, de a film már sosem készült el halála miatt.

Philip Seymour Hoffman

25 évig volt tiszta, halála előtt 8 hónappal azonban ismét rácsúszott a heroinra, ami végül túladagoláshoz és a halálához vezetett 2014. február 2-án. Egészen pontosan egy hete maradt az akkor 46 éves színésznek, hogy befejezze Az éhezők viadalának második részét, aminek a végét már soha nem érhette meg.

Bruce Lee

A színész a The Game of Death című film szinkronizálása közben esett össze a Golden Harvest stúdióban. Azonnal kórházba szállították, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy az agyában található ödéma miatt lett rosszul A színészt haza engedték ugyan, két hónappal később viszont bekövetkezett a szörnyű tragédia: épp a Halálos játszma forgatókönyvét nézték át, amikor hirtelen fejfájásra panaszkodott, így kapott egy fájdalomcsillapítót Betty Ting Pei színésznőtől, majd lefeküdt pihenni, de már soha többé nem ébredt fel. A boncolásból kiderült, hogy allergiás volt a fájdalomcsillapító egyik összetevőjére, ami az ödémát, és végül a halálát okozta.

Forrás: trinikidd.com, ranker.com

Érdekességek, egyenesen Hollywoodból:

Még több

Sztárhírek