Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak…

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Jó sem létezhetne rossz nélkül, tudják ezt a sorozatkészítők is – nem véletlen hát, hogy a legkedveltebb műsoroknak mindig van egy-egy intrikus, vagy kifejezetten gonosz szereplője, akit bátran utálhatnak a nézők. Gonosz karakter játszani ráadásul a színészeknek is kihívást jelent, főleg akkor, ha a való életben kifejezetten jófej, szerethető sztárokról van szó. A következő színészek tökéletesen megugrották ezt a feladatot és elképesztően élethűen alakították a sorozatuk legborzalmasabb karaktereit!

Yvonne Strahovski – Serena Joy

Bár az évadok során egyre többet megtudtunk Serena múltjáról, amivel a készítők azt próbálták megértetni a nézőkkel, hogyan is vált Serena Joy-ból egy ennyire kegyetlen nő – mindez egyszerűen nem tudja felmenteni Serenát a bűnei alól. A karakternek aktív szerepe volt Gileád elnyomó, nőgyűlölő kormányának felállításában, mellette pedig kifejezetten embertelenül bánt Offreddel és más szolgálólányokkal is. Yvonne Strahovski fenomenális munkát végez, a képernyőt nézve tényleg elhisszük minden gonoszságát, pedig a való életben egy elképesztően kedves színésznőről van szó.

via GIPHY

Jacob Elordi – Nate Jacobs

Nate Jacobs kétségkívül az Eufória egyik legborzalmasabb és legijesztőbb karaktere. Hazudik, manipulál és attól sem riad vissza, hogy fizikailag és lelkileg is bántalmazzon másokat. Egy igazi szociopata, aki a pénzét és a vonzó külsejét használja fel, hogy kontrolláljon másokat. Ezzel szemben Jacob Elordi egy cuki srác, aki amellett, hogy irtó tehetséges, még egy légynek sem tudna ártani.

via GIPHY

Blake Lively – Serena van der Woodsen

Serena van der Woodsent imádtuk utálni! Öncélú volt és manipulatív, ha kellett, bárkit átvert vagy éppen a képébe hazudott.  Néhány éve még Blake Lively is azt nyilatkozta, hogy, bár nagyon hálás, hogy A pletykafészekben szerepelhetett, mindig is zavarta, hogy a szerepével káros üzeneteket közvetít a fiatal lányoknak. Mondanunk sem kell, hogy Blake semmiben sem hasonlít híres karakterére! Ha rendszeresen követed például az Instán, akkor láthatod, hogy a mennyire vicces és szerethető a valóságban.

via GIPHY

Jack Gleeson – Joffrey Baratheon

Oké, a Trónok harca egyébként is tele volt erkölcsileg kifogásolható, megosztó karakterekkel, de Joffrey Baratheon még így is kiemelkedett a sorozatból – nem jó értelemben. Úgy viselkedett, mint egy pszichopata, arrogáns volt, zsarnok és még szadista is. Persze tudjuk, hogy a borzalmas jelleméért részben a szülei felelnek, de ettől még nem lesz szimpatikusabb. És hogy milyen ember valójában Jack Gleeson? Sokat elmond róla, hogy nem sokkal azután, hogy a Trónok harcával berobbant a köztudatba, Haitire utazott, hogy segítsen egy korábban lesújtott földrengés túlélőinek.

via GIPHY

Steve Carell – Michael Scott

Michael Scott egy borzalmas főnök volt, aki durván átlépett minden határt és olyan helyzetekbe került a kollégáival, amilyenekbe sosem szabadott volna. Mindezeken felül önző és meggondolatlan is volt. Bármennyire viccesen viselkedett, hozzá hasonló főnököt valószínűleg senki nem kívánna magának. Ez volt az egyik első szerep, ami meghozta Steve Carellnek a világhírt, aki azóta rengeteg filmben bebizonyította már, hogy mennyire tehetséges színész, és mellett milyen szimpatikus személyiség.

via GIPHY

Tudjuk, hogy imádod a kulisszatitkokat:

Még több

Sztárhírek