Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Az Álarcos énekest Szabó Zsófi és Fluor Tomi miatt is megéri nézni, jobban mondva inkább azért, ahogyan Fluor Tomi ostromolja „padtársát”. (Ebben egyébként Shane Tusup, Hosszú Katinka exférje is erős, ő viszont inkább az Instán szórja a bókokat a gyönyörű műsorvezetőnek).

Biztosak voltunk benne, hogy Fluor Tomi Szabó Zsófi szülinapján is megragadja az alkalmat, hogy bedobja magát, a tangás fotójára (itt tudod megnézni), azonban nem egészen voltunk felkészülve. Csak hogy tudd, mire számíts, mielőtt lecsekkolod Tomi Instagram sztoriját: kedvenced egy fekete bőrkanapén hasal kivillanó hátsóval és rózsaszín tangával, alatta pedig a felirattal, amiben boldog születésnapot kíván Szabó Zsófinak. Viccesnek nagyon vicces, de szigorúan erős idegzetűeknek az első kávé után ajánljuk megtekinteni.

Kerülj képbe, mi történik mostanában a sztárokkal:

Még több

Sztárhírek