Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Miután a Sherlock Holmes-jelölt netezők kiszagolták, hogy Kylie Jenner valószínűleg ismét babát vár, majd elárasztották a netet a teóriáikkal, Kylie Jenner nagy duzzogva bejelentette, hogy a 3 éves kis Stormi, akinek a létezését egészen a születéséig sikerült eltitkolnia, valóban testvért kap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

Azt ugyan nem árulta el, milyen nemű a baba, vagyis ennyire konkrétan nem, a rajongók azonban esküdni mernének rá, hogy kevésbé nyilvánvalóan ugyan, de tett rá utalást, hogy fia születik: méghozzá legújabb termékvonalának, a Kylie Baby csomagolásával, ami púderrózsaszín és babakék árnyalatokban pompázik.

Sőt, maga Kylie Jenner is kéket visel a terméket népszerűsítő fotókon, és ha már teóriáknál tartunk: a flakonok alja rózsaszín, a teteje pedig kék, ami még a kicsik sorrendiségét is jelezheti. Vagyis a párnak először kislánya született, másodjára pedig egy fiúnak örülhetnek. És mielőtt azt gondolnád, őrültség az egész, csak gondolj bele, mekkora energiát fordít a Kardashian-Jenner család a közösségi médiában való megjelenésükre. Mi szóltunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés

Merülj el a nap sztárhíreiben:

Még több

Sztárhírek