Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Vannak, akik a Marvel-mozik forgatásán ismerkedtek meg egymással, másokat korábbi, évtizedes barátság köt össze, a lényeg azonban ugyanaz: a következő színészek bebizonyították, hogy még Hollywoodban is létezhet igazi, mély barátság. Mutatjuk azokat a szuperhősöket, akik a való életben szinte elválaszthatatlanok egymástól.

Sebastian Stan és Anthony Mackie

Bucky és Sam, azaz Sebastian Stan és Anthony Mackie kettősét imádják a fanok, nem véletlenül. Talán kijelenthetjük, hogy a két színész között van a Marvel-sztárok között a legszorosabb barátság. Rendszeresen cuki dolgokat nyilatkoznak a másokról, a közös interjúikon pedig olyan szeretettel szoktak egymásra nézni, hogy attól bárkinek elolvad a szíve. Pedig – és ez most meglepő lehet – nem voltak mindig ennyire jóban! Egy korábbi interjúban elárulták, hogy eleinte nem igazán találták a közös hangot és még a 2017-es Amerika Kapitány: A tél katonája forgatásán is távolságtartóak voltak egymással. Végül a filmhez kapcsolódó sajtókörút hozta őket össze, azóta pedig gyakorlatilag legjobb barátok lettek.

Sebastian Stan és Anthony Mackie

Fotó: Getty Images/Albert L. Ortega

Tom Holland és Robert Downey Jr.

Tony Starknak egészen a Bosszúállók: Végjátékig nem születik gyereke, de helyette ott van neki a fiatal Peter Parker, akit fiaként próbál segíteni.  A két színész között a való életben is nagyjából hasonló, mentor-tanítvány, apa-fiú kapcsolat van. A Pókember sztárja egy interjúban el is mesélte az egyik első élményét Roberttel kapcsolatban: „Beteg voltam a forgatáson egy nap és nem is ismertem személyesen ezt a fickót, ő viszont  mondta, hogy menjek a lakókocsijába és megpróbál segíteni. Ijesztő volt bekerülni a Marvel-univerzumba, de ő a szárnyai alá vett.”

Tom Holland Robert Downey Jr

Fotó: Getty Images/Todd Williamson

Tom Hiddleston és Benedict Cumberbatch

Igaz, hogy csupán néhány jelenet erejéig jelentek meg együtt a 2017-es Thor: Ragnarök című filmben, a való életben már jóval régebb óta ismerik egymást. Sőt, nem csak ismerik egymást: Tom és Benedict évek óta legjobb barátok. A 2010-es Hadak útján című film forgatásán találkoztak először, ahol egy csapásra összebarátkoztak. Azóta rendszeresen együtt lógnak, egymást dicsérgetik az interjúikban, egy időben pedig még egymás szomszédjai is voltak. Benedict egy interjúban azt is elárulta, hogy a munkatársaik eleinte meglepődtek, amikor a Marvel-film forgatásán Tommal egy nagy öleléssel köszöntek egymásnak, de neki olyan volt, mintha a kistesóját ölelné.

Tom Hiddleston Benedict Cumberbatch

Fotó: Getty Images/Emma McIntyre

Chris Evans és Scarlett Johansson

Chris és Scarlett a 2004-es Halálbiztos vizsga című filmben dolgozott először együtt, és ekkor kezdődött el a több, mint 15 éve tartó barátságuk is. A két színész között a filmvásznon és a magánéletben is tökéletesen működik a kémia, valószínűleg ezért is hozták őket annyiszor hírbe az elmúlt években. Pedig a páros között soha nem volt romantikus kapcsolat, ők az élő bizonyíték rá, hogy egy férfi és nő között igenis szövődhet igaz barátság. Ők is rendszeresen beszélnek egymásról az interjúikban, Scarlett egyszer viccesen még azt is megjegyezte, hogy néha úgy érzi, már-már túl jól ismeri Christ.

Chris Evans Scarlett Johansson

Fotó: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Lupita Nyong’o és Winston Duke

Lupita és Winston már jóval a Fekete Párduc előtt barátságot kötöttek, ugyanis annak idején mindketten a Yale School of Drama diákjai voltak – sőt, Lupita volt az, aki Winstont az első napján körbe vezette a campuson. „Lupita és én nagyon közel kerültünk egymáshoz, amiben annak is szerepe volt, hogy mindketten bevándorlók gyerekei voltunk. Megosztottuk egymással az érzéseinket, gondolatainkat és legnagyobb álmainkat. Sok volt bennünk a közös és könnyen megértettük egymást” – nyilatkozta a barátságukról korábban Winston.

Lupita Nyong'o Winston Duke

Fotó: Getty Images/ Jim Bennett

Tudj meg mindent a Marvel sztárjairól:

Még több

Sztárhírek