Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy Hosszú Katinka és exférje, Shane Tusup között nem mondható éppenséggel barátinak a viszony. Annyira nem, hogy bár nincs kőbe vésve, de Shane nem léphet a Duna Aréna területére, ami köztudottan Katinka felségterülete. Most azonban, hogy az Iron Lady Olaszországban egyengeti a klubja útját, Shane és tanítványa, Holoda Péter bevették az uszodát, szúrta ki a Blikk. A lap egyik informátora szerint, ha Katinka odabent tartózkodik, akkor Shane-nek tilos a bemenet. 

A hazai sportági szövetség Katinkát értékként kezeli, ezért igyekszik őt védeni a kellemetlen helyzetektől és a szükségtelen feszültségtől. Volt férje felbukkanása egyértelműen problémát okozna. Az, hogy Tusup nem tartózkodhat Hosszúval egyidejűleg a Duna Arénában, nincs szabályba foglalva. Ugyanakkor az illetékesek mindig igyekszenek Shane-éket másfelé, mondjuk a Tüskecsarnok uszodájába terelni. A Duna Arénában van egy erősítő terem, amelyet kizárólag az Iron használhat. Emellett az uszoda egyik, úgynevezett bemelegítő medencéje is csak Katinkáé, amikor edz. 

Holoda Péter a lap megkeresésére elárulta, hogy mint válogatott úszó, simán van erre joga, ami tényleg igaz, legalábbis egészen addig biztosan, amíg Katinka külföldön van. 

Ezeket olvasd a reggeli kávéd mellé:

Még több

Sztárhírek