Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

Végre megjelent a BBC One különleges dokumentumfilmje, a Prince Philip: The Royal Family Remembers, amiben a családtagok szinte egytől-egyig felelevenítették a kedvenc emléküket az áprilisban elhunyt Fülöp hercegről. Harry például arról beszélt, hogy mennyire tökéletes párost alkottak a nagymamájával, Vilmos herceg azonban nem volt ennyire szentimentális, és lerántotta a leplet a nagypapája huncut oldaláról – persze ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne kevésbé megható a sztori. 

Kiderült, hogy Fülöp nagy grillmester hírében állt, egy csomószor rávette a gyerekeket, hogy játszanak az étellel. Meggyőzte őket, tartsanak a kezük között egy lezáratlan mustáros palackot, aztán összecsapta a kezüket, amivel a mustár konkrétan kilőtt a plafonig. „Egy csomószor bajba keveredett a nagyinál, amiért a legtöbb helyen, ahol ebédeltünk, mustárral volt borítva a mennyezet” – mesélte el Vilmos, amit a herceg két másik unokája, Zara Tindalllal és Peter Phillips is megerősített. 

Vilmos egyébként azt is elmesélte, hogy nagyon büszke a nagypapájára, azért, ahogyan a sandringhami birtokukat ápolta, hiszen ő most itt él a családjával, és azt, hogy otthonuknak érzik a helyet, részben neki köszönheti. 

via

A royaloknál mindig történik valami:

Még több

Sztárhírek