Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Hosszú idő után az egyetlen dolog, amiben végre egyetértenek, hogy eladják a házasságuk alatt megszerzett közös vagyontárgyakat. Persze náluk ez sem történhet balhé nélkül…

Angelina Jolie és Brad Pitt végre megegyeztek

Brad Pitt és Angelina Jolie válása már önmagában is hosszúra nyúlt, aztán jött a gyermekelhelyezési per, aminek még mindig nem értek a végére, ugyanis Angie és az ügyvédei azzal vádolják a bírót, hogy azért döntött Brad javára a közös felügyeleti jog megítélésével, mert híres. Ezt már csak tetézte, hogy a napokban kiderült, a színésznő anélkül kezdte árulni a közös borbirtokuk részvényeit, hogy előbb lehetőséget adott volna Bradnek, hogy kivásárolja a részét.

A legfrissebb infók szerint azonban vééégre sikerült megegyezniük, és közösen megszüntették a vagyonukra vonatkozó ideiglenes korlátozási tilalmat, ami azt jelenti, hogy eladhatják a házasságuk alatt közösen birtokolt vagyont. Hogy mégse legyen minden ennyire magától értetődő, időközben Brad cége pert indított Angelináé ellen, azt állítva, hogy megpróbálta őt kihagyni az üzletből azzal, hogy a részvényeket eladta volna. A bíróságra bíróságra beadott papírok szerint ezzel megkerülte Brad cégének elővásárlási jogát és rendszerszinten akadályozta annak működését. Így úgy tűnik, hiába a közös megállapodás a többi vagyontárgy sorsát illetően, újabb durva per várható a Brangelináék háza táján. 

via

Villantjuk a friss híreket, tarts velünk!

Még több

Sztárhírek