Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

Készülj fel, meg fogsz lepődni, kik azok a sztárok, akik a monogámia helyett a nyitott kapcsolatokban hisznek.

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek, és teljesen boldogok így

A szerelemnek sokféle formája van. Míg a legtöbbünknek ez a monogámiában nyilvánul meg, addig sokaknak túl szűkös ez a keret – így több kedvenc sztárodnak is. Ők jóval nyitottabban állnak az egyszerre-egy-ember-típusú kapcsolatokhoz, jelentse ez akár azt, hogy egyszerre több partnerük van, vagy csak azt, hogy abban hisznek, hogy a tipikus kapcsolati struktúrán túl is vannak lehetőségek. Vagyis: nyitott házasságban élnek és nekik ez így tökéletes.

Will Smith és Jada Pinkett-Smith

Tavaly robbant ki a botrány Will Smith és Jada Pinkett-Smith körül, amikor mindenki azt gondolta, a nő félrelépett és megcsalta a férjét. Csakhogy azóta tudjuk, hogy a rajongóknak ez sokkal nagyobb dolog volt, mint a sztárpárnak: miután nyitott házasságuk van, ezért ez még abszolút belefért a megállapodásuk keretei közé. Ennek ellenére Will és Jada szerint ez nem egy nyitott, hanem egy érett kapcsolat, mert mint Jada írta egy posztjában „Will és én mindketten azt csinálunk amit csak akarunk, mert megbízunk egymásban. Ez nem egyenlő a nyitott házassággal, hanem azt jelenti, hogy felnőtt, érett kapcsolatunk van.”

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Állítólag Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick is teljesen rendben vannak a nyitott házasság gondolatával, bár erről ők maguk soha nem nyilatkoztak. Persze a sztárpár amúgysem túl bőbeszédű a magánéletükkel kapcsolatban, szóval nem valószínű, hogy valaha is megerősítenék a pletykákat. De ha valóban igazak az állítások, akkor ez lehet a titka a hollywoodi mércével egy örökkévalóságnak tűnően hosszú kapcsolatuknak: a sztárpár ugyanis már 24 éve élnek boldog kapcsolatban.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Bár 2016-ban elváltak (igen, már ilyen rég!), de a 13 éven át tartó kapcsolatuknak nem a hűtlenség vetett véget. Sőt, a New York Daily News cikke szerint ez nem is lehetett volna opció, hiszen Brad és Angelina kölcsönösen tiszteletben tartották egymás szabadságát. „Kétlem, hogy a hűség abszolút elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Sem én, sem Brad állítottuk azt soha, hogy az együtt élés azt jelenti, hogy össze vagytok láncolva. Mindig figyelünk rá, hogy ne korlátozzuk a másikat” – nyilatkozta az újság infói szerint Angelina a német Das Neue magazinnak.

Nicole Kidman és Keith Urban

Nicole Kidman és Keith Urban 15 éve házasok és boldogabbak nem is lehetnének. Egyesek szerint pedig a titkuk egész egyszerűen a nyitott kapcsolat. Néhány évvel ezelőtt ugyanis felröppent a pletyka, hogy a sztárpár nem feltétlenül hisz a monogámiában, amikor is a zenészt lefotózták Kelsey Ballerini énekesnővel, aki gyakran kísérte el Keith-t a koncertturnéira. Források szerint Nicole ezzel teljesen rendben van, amíg mindketten őszinték egymáshoz.

Tom Ford és Richard Buckley

A divattervező 2014-ben mondta ki a boldogító igent a divat újságíró párjának, akivel elmondásuk szerint első látásra egymásba szerettek. Tom Ford ezzel együtt azt is bevallotta, hogy „a hűség szerintem mesterséges konstrukció. Nem gondolom, hogy természetes lenne.” Tom és Richard teljes harmóniában éltek a nyitott házasságukban egészen az újságíró néhány nappal ezelőtt bekövetkezett haláláig.

A hollywoodi kapcsolatok izgalmasabbak mint egy romantikus film:

Még több

Sztárhírek