Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Túl sok minden megy keresztül mostanában, ami a pszichológus szerint hosszú távon durván kicsinálhatja az énekesnő mentális egészségét.

Tóth Gabinak orvosi segítségre lenne szüksége

Rosszindulattól fröcsög a net, ha Tóth Gabiról van szó, rendre megkapja, hogy mennyire rossz anya, hogy tehetségtelen énekesnő, de ha ezekbe éppen nem lehet belekötni, akkor a stílusáért találják be az emberek. Legutóbb maga Gabi fakadt ki, hogy mennyire elege van az egészből, hogy ágynak is esett a folyamatos kritikától, ezért a Story magazin megkérdezett egy pszichológust (via BlikkRúzs), aki szerint intő jel, hogy Gabi ennyire kivan. Csehák Hajnalka azt ajánlotta, hogy jobb, ha orvoshoz fordul vele, mert hosszútávon nagyon durva következményei lehetnek a dolognak. 

Sajnálom Tóth Gabit, mert ebbe tényleg bele lehet betegedni, ha nincs kezelve. A mostani helyzet tartós szorongáshoz, depresszióhoz, hangulatzavarhoz vezethet, sőt eljuthat a karrierje feladásához. Úgyhogy az javaslom, mihamarabb keressen fel szakembert, aki át tudja segíteni ezen az időszakon. – mondta, hozzátéve, hogy Gabi egy színes egyéniség, ahogy mindenki más is. – Miért ne lennénk képesek megélni a kemény rockert, ugyanakkor szívből elénekelni egy szent éneket? 

Ezeket se hagyd ki, ha belelendültél az olvasásba:

Még több

Sztárhírek