A görög herceg nagyobb bulikirály, mint amilyen Harry valaha volt

Eddig azt gondoltad, hogy Harry herceg (volt) a legvadabb királyi leszármazott? Akkor le fog esni az állad, ha meglátod, hogy partizik a 21 éves Achileas herceg!

A görög herceg nagyobb bulikirály, mint amilyen Harry valaha volt

Nyugi, megvan az oka annak, ha eddig még nem hallottál Achileas hercegről és a görög királyi családról. A royal famíliát ugyanis évtizedekkel ezelőtt elűzték Görögországból és a hivatalos címeiket is elvették tőlük, szóval manapság már civil életet élnek.  (De, ha mégis ismerősen hangzik ez a királyi család, annak az lehet az oka, hogy a néhai Fülöp herceg is tőlük származott.)

Hogy jobban megértsd ki is pontosan Achileas, tartunk egy rövid gyorstalpalót.

1964-ben lépett trónra II. Konstantin görög király és vette feleségül Anna-Mária dán királyi hercegnőt, és a párnak született öt gyereke: Pavlos, Nikolaos, Alexia, Theodóra és Philippos. 1973-ban aztán az országban kikiáltották a köztársaságot, a királyi család tagjait pedig elűzték. Fülöp herceg még csecsemő volt ekkor – egy dobozban menekítették ki. Az öt gyerek közül Pavlos koronaherceg később Amerikában telepedett le, itt ismerte meg a feleségét Marie-Chantal Millert, akitől neki is öt gyereke született – köztük a most 21 éves Achileas.

Achileas teljes neve tehát Achileas-Andreas görög és dán királyi herceg – az egyik nagyapja az utolsó görög király, az egyik nagymamája pedig a jelenlegi dán királynő húga. A srác tehát igazán prominens felmenőkkel büszkélkedhet, még úgy is, hogy neki hivatalosan már nincs rangja.

És hát pont ez az oka annak, hogy más királyi leszármazottakkal ellentétben (igen, Harry, rád gondolunk) ő teljesen szabadon, korlátok és szabályok nélkül élvezheti ki a fiatalsága minden pillanatát. Achileas herceget pedig nem kell félteni…

@thatgirlneedsaxanax

young royals vibe? #princeofgreece #achileasofgreece #achileasandreas #princeachileasofgreece #royal #prince

♬ PRINCE ACHI OF GREECE – 😇

Nem elég, hogy rendszeresen kerülnek fel róla ilyen és hasonló őrült bulizós videók a TikTokra, ő maga is szokott megosztani hasonló pillanatokat a saját Instáján vagy TikTokján. Ha még többet szeretnél látni a szuper helyes szőke hercegből mindenképpen kövesd be!

Van élet az angol királyi családon túl is:

Még több

Sztárhírek