Károly herceg ugyanarra készül, amiért Harry-t korábban elítélte

Harry herceg magára haragította a királyi családot, mikor producernek állt. Most Károly herceg készül hasonlóra nagyon lelkesen, és úgy néz ki, nem érzi a helyzet iróniáját.

Károly herceg ugyanarra készül, amiért Harry-t korábban elítélte

Károly herceg számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezért szeretne minél több embert és céget edukálni a témában, ezzel is hozzájárulva egy minél élhetőbb világhoz. Éppen ezért úgy döntött, hogy összefog az Amazon Prime-mal és közösen létrehoznak egy környezetvédelemről szóló tévécsatornát.

A RE:TV névre keresztelt adó olyan projekteket fog bemutatni, amik azért dolgoznak, hogy úgy változtassák meg a vállalkozások működését, hogy ezáltal egy tisztább és fenntarthatóbb gazdaságot kapjunk. Károly herceg nagyon büszke a kezdeményezésre, és azzal, hogy így küzdhet a klímaváltozás ellen… Viszont érdekes, hogy amikor Harry herceg lépett meg valami nagyon hasonlót, Károly enyhén szólva sem volt elragadtatva a dologtól.

Harry ugyanis a Netflix-szel kötött szerződést, hogy olyan sorozatoknak és filmeknek segítse a megszületését, amik szintén fontos témákat dolgoznak fel – az első ilyen dokumentumszéria például az Invictus Gamesről fog szólni. Ezek azonban csak apró produkciók Károlyéhoz képest, aki egy komplett csatornát indított, ráadásul – micsoda véletlen – pont a Netflix konkurenciájával, az Amazonnal. De azzal ellentétben, amekkora felháborodást generált Harry döntése, most, hogy az apja ugyanezt csinálja (csak sokkal nagyobban) valahogy senkit sem zavar.

Csak nekünk tűnik ez enyhe képmutatásnak?

Forrás: Hello! Magazine

Fusd át a nap híreit:

Még több

Sztárhírek