Katalin hercegné miniszoknyában mutatta meg a combjait

Csak egy tenisz meccs kellett hozzá, hogy kiderüljön, milyen formás lábai vannak Katalin hercegnének.

Katalin hercegné miniszoknyában mutatta meg a combjait

Tegnap délután a londoni Nemzeti Teniszközpontban tartottak egy fogadást annak a négy angol teniszezőnek, akik a múlt hónapban letarolták a US Opent. Ez egyáltalán nem egy formális esemény volt, sőt: egy baráti mérkőzést is rendeztek, amihez Katalin hercegné is csatlakozott. Mert hát nyilván ő köszöntötte Emma Raducanut, Joe Salisbury-t, Alfie Hewettet és Gordon Reidet a királyi családból, hiszen ő közülük a legnagyobb tenisz fan.

Katalin egyébként olyan szinten imádja ezt a sportot, hogy nemcsak nézni szereti, hanem egészen konkrétan a teniszezés lenne az álommunkája. „A tenisz sok fiatalt inspirál, magamat is beleértve. Akárhányszor van egy meccs Wimbledonban, mindig azt gondolom: »ez nekem is menne«, és előkapom a teniszütőm. Sajnos nem ugyanazzal az eredménnyel, mint a profik” – mesélte a Sue Barker: Our Wimbledon című dokumentumfilmben.

Bármennyire is szerénykedik, azért megmutatta, hogy igenis ügyes teniszező. A tehetsége mellett pedig a combjait is megvillantotta, mert hát Katalin nyilván tenisz szoknyában állt be a meccsre.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Bár persze ez a kötelező viselet a pályán, azért meg mernénk rá esküdni, hogy egy ilyen miniszoknya teljesen szembe megy minden királyi protokollal, és még úgy is merész választás, hogy Katalin van, hogy meglepően szexin öltözik fel.

Képben vagy mindennel, ami a napokban a királyi családban történt?

Még több

Sztárhírek