Sarah Jessica Parker szívszorítóan emlékezett meg Willie Garsonról

Szerdán hunyt el a Szex és New York sztárja, Willie Garson. A megdöbbentő hír mindenki megrázott, de keveseket érintett annyira rosszul, mint Sarah Jessica Parkert, aki csak most tudott beszélni a tragédiáról.

Sarah Jessica Parker szívszorítóan emlékezett meg Willie Garsonról

Három napja érkezett a hír, miszerint az évek óta rákkal küzdő Willie Garson, azaz a Szex és New York Stanfordja elhunyt. Stanford volt Carrie Bradshaw egyik legjobb barátja a sorozatban, és ez a kapcsolat a való életben is legalább ilyen jó volt – ez következik legalábbis abból a szívszorító posztból, amit Sarah Jessica Parker osztott meg most az Instagramon.

Az írását azzal kezdte, hogy elmondta: nem volt képes megszólalni korábban, olyan szinten lesújtotta őt Willie halála. „Ez elviselhetetlen. Néha a hallgatás is elmond mindent. A súlyról. A kínról. A több, mint 30 éves barátság elvesztéséről” – írta.

„Igazi barátság volt, titkokkal, kalandokkal, közös munkahelyi családdal, igazsággal, koncertekkel, kirándulásokkal, közös kajálásokkal, késő esti telefonbeszélgetésekkel, közös elköteleződéssel a szülői lét felé annak minden szívfájdalmával és örömével, győzelmekkel, félelemmel, haraggal és forgatásokon töltött évekkel (leginkább Carrie lakásán) és rengeteg nevetéssel az éjszakában mind Stanfordként Carrie-ként, mind Willie-ként és SJ-ként. Willie, minden hiányozni fog benned. Újra fogom játszani magamban az utolsó közös pillanatainkat. Újraolvasom az üzeneteidet, amiket az utolsó napjaidban küldtél és leírom az utolsó beszélgetéseinket. A hiányod egy kráter, amit meg fogok tölteni ezekkel az emlékekkel és azokkal, amik majd később eszembe jutnak.”

A színésznő Willie fiának üzenve zárta le a posztot, amiben rengeteg közös fotót is megosztott néhai barátjával.

Olvass még több hírt:

Még több

Sztárhírek