Sztárok, akik őszintén beszéltek a drogproblémájukról

Nem gyakori, hogy egy híresség a nyilvánosság előtt felvállalja függőségét, a következő sztárok azonban mertek őszinték lenni.

Sztárok, akik őszintén beszéltek a drogproblémájukról

Van, aki a nehézségeken próbált drogok segítségével túljutni, más csak a buli kedvéért csinálta – a következő híresség mindegyikének meggyűlt a baja a drogokkal, de szerencsére mára maguk mögött tudták hagyni a sötét korszakukat.

Kim Kardashian

Kim 2018-ban a Keeping Up With the Kardashians egyik részében tett egy meglepő, de annál őszintébb vallomást. Elmesélte, hogy 2000-ben, mikor hozzáment első férjéhez, Damon Thomashoz, gyakorlatilag bedrogozva állt az oltár elé. Kim azokban az években rendszeresen fogyasztott ecstasyt, és elmondása szerint a hírhedt házi szexvideója készítése közben is be volt állva. „Akkoriban ezt mindenki tudta. Folyamatosan kattogott az állkapcsom… Nagyon vad korszakon mentem keresztül.”

Demi Lovato

A korábbi Disney-sztár 2018 júliusában drogtúladagolás miatt kórházba is került, legelőször pedig 2013-ban beszélt a függőségéről: „Nem tudtam meglenni 30 percnél többet kokain nélkül, még a repülőgépekre is felvittem magammal. Fel kellett csempésznem és megvárnom, amíg mindenki elalszik az első osztályon, aztán csináltam is.” Bár mostanra Demi a keményebb drogokról le tudott jönni, a saját bevallása szerint továbbra is szokott inni és füvezni.

Jay-Z

Jay-Z egy kicsit kilóg a sorból, ő ugyanis nem küzdött a függőséggel, viszont nagy szerepe volt abban, hogy mások drogozni kezdtek… A rapper ugyanis karrierje előtt drogdílerként kereste a kenyerét Brooklynban. És bár ő maga sosem nyúlt kábítószerhez, a múltjával még így sincs kibékülve. „Csak később ébredtem rá, hogy mit tettem a közösségemmel” – nyilatkozta 2013-ban a Vanity Fairnek, amikor azt kérdezték tőle, hogy nem érzi-e bűnösnek magát azért, hogy hozzájárult emberek drogfüggőségéhez. „Csak arra gondoltam, hogy legyen pénzem ruhára. Ma már sokkal másképp látom a dolgokat” –tette hozzá.

Lindsay Lohan

Lindsay gyereksztárként csöppent a showbizniszbe, és megtapasztalta minden mélységét és csúcsát. 2013-ban egy interjúban nyíltan vallott a függőségéről: „Az alkohol és a drog menekülés volt a számomra. Kokaint nyomtam alkohollal. Másnap sosem volt jó érzés. De csináltam, mert így többet tudtam inni.”

Angelina Jolie

Manapság inkább a humanitárius munkájáról hallani, de annak idején Angie meglepően vad életet élet. Egy 2011-es interjúban részletesen mesélt erről az életszakaszáról: „Nehéz, sötétebb időket éltem át, és éltem túl. Nagyon szerencsés vagyok, hogy nem haltam meg fiatalon. Olyan veszélyes és rossz dolgokat csináltam, hogy most valójában nem is szabadna itt lennem.”

Drew Barrymore

Drew is gyereksztárként kezdte és nagyon korán, 11 évesen már rászokott a drogokra. 12 évesen próbálta ki először a kokaint, majd 14 évesen elvonóra került. „9 évesen kezdtem cigizni. Tudom, őrület. Sok mindenen végigmentem, nagyon sokat tanultam belőle, és ezt az emberek is végignézték, ami nagyon megalázó volt. De úgy érzem, ettől csak erősebb lettem” –vallotta egy interjúban.

A drogok sok ember életét tették már (majdnem) tönkre:

Még több

Sztárhírek