Tolvai Reni sosem volt még ilyen szexi

Bár Tolvai Reni amúgy is szeret szexizni, most kijelenthetjük, hogy kimaxolta a műfajt: fehérneműs fotók készültek róla.

Tolvai Reni sosem volt még ilyen szexi

Tolvai Reninek szinte minden második posztja valamilyen dögös fotó, azóta pedig, hogy szakítottak Kállay-Saunders Andrással, még kevésbé fogja vissza magát. De persze nem is kell, hiszen szuper büszke lehet az alakjára, amiért keményen is küzdött.

Nem tudjuk, hogy a bombaformájának megörökítése vagy egyfajta szakítás utáni új lap nyitása volt a cél, de Reniről készült most pár fehérneműs kép, ami minden eddiginél jobban kimaxolja a szexizés fogalmát. Pedig az énekesnő villantott ennél már jóval nagyobbat is, hiszen sok mindent nem is lehet ezeket a képeken látni a takaró miatt, de az ágyban készült fotók sokkal intimebbek, mint eddig bármi, amit Reni megosztott az Instáján.

Csak reménykedni merünk abban, hogy az újabban Reni kommentszekciójába beköltözött férfi rajongók ennek láttán nem írnak még a korábbiaknál is gusztustalanabb hozzászólásokat. Mert ha egy egyszerű IKEA-ban készült tükrös szelfi láttán a leggyomorfogatóbb ajánlatokkal kezdték el bombázni Renit – és az énekesnő konkrét kérésére sem álltak le –, akkor el sem tudjuk képzelni, miket fognak írni, ha meglátják az új képeket…

Hozd képbe magad a sztárvilág legújabb eseményeivel:

Még több

Sztárhírek