6 alkalom, amikor a királyi család tagjai elvesztették a türelmüket a kamerák előtt

Talán nem olyan meglepő, de a royal gyerekek még a mindig profin és méltóságteljesen viselkedő Vilmost is ki tudják hozni a sodrából…

6 alkalom, amikor a királyi család tagjai elvesztették a türelmüket a kamerák előtt

A királyi család tagjainak mindig illendően, méltóságteljesen és hűvösen kell viselkedniük a nyilvánosság előtt, folyamatosan ügyelniük kell rá, hogy még véletlenül se essen csorba a jó hírnevükön. De akármennyire is törekszenek a tökéletességre, a royalok is csak emberek… Elkerülhetetlen, hogy bizonyos esetekben – főleg, ha rosszcsont gyerekeik vagy unokáik is velük vannak – elveszítsék a türelmüket. Mutatunk néhány pillanatot, amikor a királyi család tagjainak nem sikerült megőrizni a hidegvérüket a kamerák előtt… 

Katalin hercegné gyerekek

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Pippa Middleton 2017-es esküvőjén Katalinra hárult a koszorús lányok és fiúk felügyelete, és talán nem is csoda, hogy ennyi gyerkőccel nem ment minden zökkenőmentesen. A kis György volt az, aki kihúzta anyukájánál a gyufát azzal, hogy össze-vissza kezdte szórni a ceremóniára tartogatott virágszirmokat. Katalin nem tudott mást tenni, muszáj volt a kamerák előtt megrendszabályoznia a fiát. 

Erzsébet királynő és Fülöp herceg

Fotó: Getty Images/Alan Crowhurst

Fülöp hercegnek elege lett abból, hogy túl lassan halad az autójuk az Erzsébet 90. születésnapját ünneplő felvonuláson, és amíg a felesége a tömegnek integetett, ő a sofőrnek intett, hogy taposson végre a gázba. 

Harry és Meghan

Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein

Harry herceg is kijött a sodrából 2019-ben a marokkói utazásuk során, miután a szemtanúja volt, amint egy fotós véletlenül fejbe vágott egy gyereket a kamerájával. Harry azonnal rászólt az illetőre, és figyelmeztette, hogy figyeljen oda jobban. 

Királyi család gyerekek

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Savannah Phillipst az anyukája szidta meg, miután a kislány 2018 júniusában viccből lelökte unokatestvérét, György herceget a dombról, ahol piknikeztek. A kis György annyira megijedt, hogy el is pityeredett, szóval ez tényleg nem volt túl kedves Savannáhtól. 

Katalin és Sarolta

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

2017-ben a hercegi család éppen Hamburgba látogatott, amikor a helikopter-leszállópályán Sarolta hercegnő elesett majd egy kicsit hisztizni kezdett.  Katalin kedvesen, de erélyesen próbálta csitítani kislányát a fotósok hada előtt. 

Királyi család

Fotó: Getty Images/Luca Teuchmann

A királynő 2016-os szülinapi ünnepségén a kis György még csak hároméves volt, a hosszan elhúzódó rendezvényt hamar elunta és egy idő után rosszalkodni kezdett. A hisztijét senki nem nézte jó szemmel, Katalin, Vilmos és a királynő egyszerre próbálták megrendszabályozni a fiút. 

Nem bírsz elszakadni a royaloktól? A jó hír, hogy nem is kell:

Még több

Sztárhírek