Meghan Markle még sosem volt ennyire dögös

Legalábbis azóta biztosan nem, hogy beházasodott a királyi családba, ugyanis tiltotta a protokoll.

Meghan Markle még sosem volt ennyire dögös

Meghan Markle stílusa elég sokat változott, amióta Harry herceg felesége lett, ami persze annak köszönhető, hogy az etikett nagyon szigorúan szabályozza, mit viselhetnek a család nő tagjai, és mit nem. Szerencsére a Megxit óta egyre inkább visszatalál a régi önmagához, a tegnapi Global Citizen Live-on konkrétan egy nagyon dögös miniruhában jelent meg.  

Harry és Meghan napok óta New Yorkban vannak, de eddig leginkább csak kabátban lehetett őket látni, ezért is volt annyira meglepő, hogy a színpadon végre mindketten megszabadultak a túlzottan formális looktól és lazára, de nem kevésbé elegánsra vették a figurát.  

A pár egyébként arról beszélt, hogy a világ szegényebb országaiban nagyon sokan nem jutnak hozzá a koronavírus elleni oltáshoz, pedig alapvető emberi joga lenne mindenkinek beoltatnia magát. A beszéd nagy sikert aratott, de Meghan volt az est igazi nyertese: a combvillantó fehér miniruha annyira jól állt rajta, hogy az egész net ezen pörög. 

Harry és Meghan

Fotó: Getty Images/Gotham

Nem ő az egyetlen, aki megmutatta, mennyire formás lábai vannak, néhány napja Katalin hercegnő is bebizonyította, hogy a diszkrét megjelenés mögött szexi külső rejtőzik. 

Ha nem bírsz betelni a királyi családdal:

Még több

Sztárhírek