Sztárpárok, akik a nyilvánosságtól távol élik az életüket

Nem minden sztár szeret mindent megosztani magáról, sőt, ezek a párok a hírnév ellenére kimondottan visszafogott, csöndes, átlagos életet élnek.

Sztárpárok, akik a nyilvánosságtól távol élik az életüket

Hollywoodban sem egyforma mindenki, vannak, akiket az mozgat, ha az egész világ rájuk figyel a nap 24 órájában, míg mások azt szeretik, ha csak a filmjeik vagy a koncertjeik apropóján kerülnek szóba. A szerelmi életükről pedig extrán hallgatnak, úgy vannak vele, ez már aztán tényleg nem tartozik senkire. Ismerd meg a leghíresebb rejtőzködő párokat!

Adam Brody-Leighton Meester

Adam Brody 2010-ben a Csípem a családod forgatásán ismerkedett meg Leighton Meesterrel, akivel azonnal egymásba szerettek. 2013-ban kérte meg a színésznő kezét, majd 2014 februárjában teljes titokban, egy privát ceremónián házasodtak össze. Első gyermekük, egy kislány, akit Arlónak neveztek el 2015-ben született. 2020-ban pedig kisfiúval bővült a család, de semmit nem lehet tudni a babáról, annyira titkolóznak.

Adam Brody és Leighton Meester

Fotó: Getty Images/Richard Cartwright

Amanda Seyfried-Thomas Sadoski

Amanda Seyfried 2009-ben egy forgatáson ismerkedett meg Thomas Sadoskival, de csak jóval később, 2016-ban jöttek össze. Már abban az évben sor került az eljegyzésre, 2017 elején pedig kiderült, a színésznő első gyerekével terhes. A kislány a Nina nevet kapta, aki mellé 2020-ban érkezett kistestvér is, őt Thomasnak hívják. Amanda ritkán posztol a magánéletéről, általában inkább a kutyáit fotózgatja a gyerekei helyett, ezzel próbálja védeni őket a nyilvánosságtól.

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

Fotó: Getty Images/Robert Kamau

Ryan Gosling-Eva Mendes

Ryan Gosling és Eva Mendes Hollywood legvisszavonultabb párja, legalábbis ez terjed róluk a neten. Valóban nagyon védik a magánéletüket, konkrétumokat soha, egyetlen interjúban sem árulnak el az életükről. 2011-ben, a Túl a fenyvesen forgatásán jöttek össze, Eva olyan szerelmes lett, hogy korábbi döntését megváltoztatta és mégis gyereket vállalt. Két lányuk született, 2014-ben Esmeralda, 2016-ban pedig Amada.

Ryan Gosling és Eva Mendes

Fotó: Getty Images/Robert Kamau

Taylor Swift-Joe Alwyn

Amikor négy éve Taylor Swift összejött Joe Alwynnal a pasi valószínűleg azt kérte tőle, legyen ez egy intim, de privát kapcsolat. Korábban ugyanis az énekesnő és exei kimondottan sokat szerepeltek a médiában és közösségi oldalakon. Swift belement, mert azóta teljes nála a csend szerelmi fronton, teljesen visszavonultan élnek.

Taylor Swift és Joe Alwyn

Fotó: Getty Images/Jackson Lee

Cameron Diaz-Benji Madden

Cameron és Benji még 2014-ben ismerkedtek meg, amikor a színésznő partit tartott otthon. Meghívta Nicole Richie-t is, akinek Joel Madden a férje, ő pedig megkérdezte, jöhet-e a tesója, Benji is. Cam persze igent mondott, amit azóta sem bánt meg! 10 hónappal később összeházasodtak, tavaly pedig megszületett a kislányuk Raddix, akit még maguknál is jobban óvnak a nyilvánosságtól.

Cameron Diaz és Benji Madden

Fotó: Getty Images/Noel Vasquez

Zach Braff-Florence Pugh

Zach már 2018-ban udvarolni kezdett Florence-nek, ám kapcsolatukat nem vállalták fel egészen 2019 tavaszáig. Ennek ellenére továbbra is igyekeztek kerülni a feltűnést, akadt például olyan premier, ahol nem lehetett együtt lefotózni őket. 2020 elején egyre több sejtelmes posztot tettek közzé Instagramon, míg végül 100 százalékig bevallották, hogy együtt vannak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés

Alicia Vikander-Michael Fassbender

Alicia és Michael 2014-ben egy forgatáson ismerkedtek meg, 2017-ben pedig egy privát, meghitt ceremónián házasodtak össze, majd elutaztak egy olaszországi nászútra. Ritkán szerepelnek együtt, kerülik a feltűnést. 2021-ben teljes titokban megszületett első gyermekük, akiről azóta sem tudni, hogy hívják és hogy fiú-e vagy lány. De még a csillagjegyét sem!

Alicia Vikander és Michael Fassbender

Fotó: Getty Images/SMXRF/Star Max

Maradj még, hiszen ennél is több érdekességet hoztunk:

Még több

Sztárhírek