Egyre biztosabb, hogy ő Angelina Jolie új pasija

Néhány hónapja már felröppent a pletyka, hogy Angelina és The Weeknd randiznak, és most újra együtt kapták lencsevégre őket.

Egyre biztosabb, hogy ő Angelina Jolie új pasija

Angelina Jolie-ról az elmúlt időszakban leginkább a Brad Pittel való csatározása kapcsán lehetett hallani, mi is megírtuk, hogy egyre inkább eldurvul a helyzet a két sztár között. Ezzel párhuzamosan azonban a színésznő szerelmi élete kezd egyenesbe jönni. Először egykori férjével Jonny Lee Millerrel került találgatások kereszttüzébe, majd nem sokkal ezután The Weenddel látták romantikusan vacsorázni, amit most megismételtek. 

A szemtanúk szerint 2,5 óráig vacsoráztak a Santa Monica-i Giorgio Baldiban, és bár külön-külön érkeztek meg a helyszínre, már együtt távoztak az étteremből, és Angelina be is pattant a férfi kocsijába, a tanúk szerint pedig meg sem álltak a rapper 70 millió dollárt érő luxusotthonáig. The Weeknd egyébként 15 évvel fiatalabb a színésznőnél, de nagyon úgy tűnik, hogy a korkülönbség egyiküket sem zavarja, és szeretnének egy esélyt adni a dolognak. A DailyMail rengeteg fotón dokumentálta a romantikus eseményt, ezeket ITT tudod csekkolni.

Frissítsd az infóidat amíg beérsz a melóba:

Még több

Sztárhírek