Sosem láthattad még így György herceget és a testvéreit

A hétvégén egy igazán ritka fotó készült róluk, ami megint csak megerősíti, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg a lehető legátlagosabban próbálják őket nevelni.

Sosem láthattad még így György herceget és a testvéreit

Ha valaki tegnap Norfolk egyik közkedvelt pubjában járt, annak lehetett szemtanúja, hogy egy átlagosnak tűnő család a fekete spánieljével békésen falatozgat a kerti részen a faasztaloknál. Csakhogy a család nem más volt, mint Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekeik, akik úgy döntöttek, kihasználják a jó időt és együtt ebédelnek egy jó kis kiruccanással összekötve.  

György, Lajos és Sarolta sült krumplit és hamburgert kaptak ebédre, és a szemtanúk szerint nagyon boldognak látszottak. Egyetlen apró zökkenő volt csak, a túl forró étel láttán az egyik gyerkőcnél majdnem eltört a mécses, de Vilmos herceg állítólag rutinos apukaként azonnal tudta, hogyan hűtse le és ezzel sikerült is elejét vennie a hisztinek. Egyébként a család öltözéke is azt sugallta, hogy ők most hétköznapi emberekként, nem pedig a royalok tagjaként vannak jelen, Vilmos és Katalin ugyanis nagyon sok energiát fordítanak arra, hogy a gyerekeket a lehetőségekhez képest a legnormálisabban neveljék. A róluk készült képet ITT tudod megnézni. 

Pillants be a királyi család életébe:

Még több

Sztárhírek