Hivatalos: Kaia Gerber és Jacob Elordi egymást ölelve jelentek meg a vörös szőnyegen

Jó, valószínűleg eddig sem voltak kétségeid afelől, hogy együtt vannak, de ez volt az első, hogy közösen jelentek meg a vörös szőnyegen.

Hivatalos: Kaia Gerber és Jacob Elordi egymást ölelve jelentek meg a vörös szőnyegen

Két dolog van Hollywoodban, ami biztos jele annak, hogy egy kapcsolatot komolyan kell venni. Az egyik, amikor bejelented a tényeket, ahogy Jennifer Lopez és Ben Affleck is tette egy fotóval, amin éppen csókolóznak, a másik, ha a pasidat elviszed magaddal a vörös szőnyegre. 

Kaia Gerber és Jacob Elordi már hónapok óta egy párt alkot, de az Academy Museum of Motion Picture gála volt az első alkalom, ahol hivatalosan is felvállalták egymást. A gyönyörű modell és a színész azután jöttek össze, hogy Zendaya és Jacob szakítottak, de eddig soha nem erősítették meg a tényt, hogy valóban együtt lennének. Pedig őszinték leszünk, ez nem is alakulhatott volna másképp, két ennyire szép embert kétségtelenül egymásnak teremtett a sors. Kaia mesésen festett az aranyszínű estélyiben, mellette Jacob pedig a tökéletes úriember benyomását keltette. Ha nem tudnánk, hogy ez egy esemény volt, azt gondolnánk, hogy valami gimis bálra indultak együtt.

Kaia Gerber és Jacob Elordi

Fotó: Getty Images/Stefanie Keenan

Jól figyelj, hírupdate következik:

Még több

Sztárhírek