Ő Katalin hercegné gyönyörű sógornője, Alizee Thevenet

Katalin hercegné öccse és Alizee Thevenet három héttel ezelőtt házasodtak össze. Szeretnél többet megtudni a szerencsés nőről? A legjobb helyen jársz!

Ő Katalin hercegné gyönyörű sógornője, Alizee Thevenet

Katalin hercegné húgának esküvőjéről, valamint a babavárásáról már sokat hallottunk, viszont az öccse jobban kizárja az életéből a nyilvánosságot, így csakis akkor lehet tudni róla valamit, ha ő maga osztja meg. A 34 éves James Middleton igazi angol gentleman, odavannak érte a nők, ám a szíve évek óta foglalt. 2019-ben jegyezte el a szerelmét, Alizee Thevenet-et, ám a koronavírus keresztülhúzta a számításaikat és egy évvel el kellett csúsztatni az esküvőjüket.

Eredetileg nyárra tervezték a lagzit, de végül szeptember lett belőle. A hónap elején, szeptember 11-én házasodtak össze, James pedig a közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt a követőivel és a világgal.

,,Mr & Mrs. Middleton. Tegnap elvettem feleségül életem szerelmét a családunk, a barátaink, na meg persze pár kutya jelenlétében Bormes-les-Mimosas gyönyörű falujában. Szavakkal lehetetlen leírni a boldogságomat” – újságolta büszkén Katalin öccse, aki korábban arról is beszélt, milyen kalandos módon ismerte meg a feleségét. Chelsea-ben találkoztak egy étteremben, méghozzá úgy, hogy James kutyája hirtelen odafutott Alizee-hez, aki azt hitte a férfiről, hogy pincér és még egy italt is rendelt tőle.

Sokáig egy londoni lakásban éltek, ám rájöttek, mindketten vidéken szeretnének letelepedni, így elkezdték keresni a lehetőségeket. Rövid időn belül megtalálták a számukra tökéletes házat és még az esküvő előtt be is költöztek.

,,Hektikus volt az elmúlt pár hónap, amíg végre beköltöztünk az új otthonunkba, de nem lehetnénk boldogabbak. Berendezkedtünk az új, vidéki életünkre, a kutyák pedig imádják az új házukat” – írta közösségi oldalán James.

Katalin hercegné korábban egy interjúban pár szóban megemlítette, hogy mennyire szereti az öccse és a húga párját is és nagyon örül a boldogságuknak. James és Alizee esküvőjére természetesen ők is hivatalosak voltak, de ezúttal nem posztoltak róla.

Érdekel a brit királyi család?

Még több

Sztárhírek